USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському комітет не обрав логотип міста. Фото пропозицій

15 Червня 2016 20:40
Конкурс на визначення логотипу і слогану Володимира-Волинського продовжили.

Про це повідомляє Буг.

У Володимир-Волинській міській раді відбулося засідання комітету по організації конкурсу на логотип, слоган міста.

До участі в комітетів запросили експертів:старшаго викладача каедри графічного дизайну Львівської академії мистецтв Юрія Крукевича та викладача педагогічного коледжу Ольгу Подворнюк.

На розгляд комітету подали 17 пропозицій. Члени комітету прискіпливо обговорили кожен ескіз, а експерти висловили власні зауваження, які передадуть авторам.

У підсумку комітет вирішив, що серед запропонованих варіантів ще немає того, який потрібен для міста. Тому конкурс вирішили продовжити на 3-4 тижні.

Нагадаємо, 21 березня виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради оголосив про початок конкурсу на створення логотипу і слогану міста Володимира-Волинського.

Серед запропонованих варіантів все таки був фаворит. Автору цього логотипу пояснять зауваження та нададуть рекомендації.

За станом на 14 червня подали такі пропозиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 16 Червня 2016 07:47
Сміх та й годі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus