USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Оголосили конкурс на кращий логотип і слоган Володимира-Волинського

22 Березня 2016 21:00
Виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради оголошує про початок конкурсу на створення логотипу і слогану міста Володимира-Волинського.

Конкурс проводиться відповідно до розпорядження міського голови від 21.03.2016 № 65р «Про проведення конкурсу з визначення логотипу та слогану міста Володимира-Волинського», - інформує БУГ.

Метою конкурсу є створення та визначення найкращого логотипу та слогану міста Володимира-Волинського, який буде використаний в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу міста в Україні та за кордоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Bubochka Показати IP 23 Березня 2016 08:22
Смішно! А як добиратись до цього Славного міста. Коли зі всіх сторін, які ведуть до Володимира, немає дороги. Ви краще проведіть конкурс (тендер) на ремонт доріг. Що робиться на дорозі в районі Цукрового заводу? Чим пан мер вже не їздить по дорогам, а літає? І це тільки маленький приклад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus