USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Володимирі-Волинському люди зливають воду з системи опалення, аби мити посуд

6 Листопада 2020 13:10
У Володимирі-Волинському жителі багатоповерхівок все частіше почали несанкціоновано використовувати воду, яка знаходиться в системі опалення для миття посуду та побутових потреб.

Про це інформує Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» у фейсбуці.

Як застерігають людей, ця вода проходить хімічну обробку, є технічною, пом’якшеною і використовувати її для особистих потреб небезпечно. Крім того, з метою виявлення витоків теплоносія з системи опалення, працівники підприємства додають у воду додаткові кольорові добавки. Саме тому споживання такої води може привести до непередбачуваних наслідків, а саме розладу шлунково-кишкового тракту.

«Злив теплоносія веде до негативних наслідків і для самих жителів – порушується тепловий і гідравлічний режим системи теплопостачання, що тягне за собою погіршення комфортних температурних умов в житлових приміщеннях.

При зливанні води з системи опалення знижується температурний режим у всіх сусідніх квартирах», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Екзюпері Показати IP 6 Листопада 2020 13:16
Саджати таке б.дло , а не попереджати.
Пилип Орлик Показати IP 6 Листопада 2020 17:38
Комунальщики повинні були запустити в систему труб опалювання трішечки мазути та солярки. Система опалювання не псується, тепло в квартирах зберігається на тому ж рівні, а от зливати воду з системи батарей системи опалення мешканці будинків більше не будуть, бо така вода робиться жирною і непригодною для миття посуду чи для інших потреб. Ось і все. Проблема вирішена раз і назавжди.
Наталка Показати IP 8 Листопада 2020 12:42
навіщо вчити людей тому, що не можна робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus