USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Володимирі-Волинському понищили дитячий майданчик

19 Вересня 2016 12:08
Невідомі пошкодили майданчик для дітей з обмеженими можливостями у Володимирі-Волинському, який відкрили нещодавно, - інформує Буг.

Як зазначила мешканка міста Інна Крутчик, поломаний місток, зігнуте баскетбольне кільце, зламаний тренажер для рук, вкручені шурупи в колеса, частково зруйнована декоративна гірка та відломані гілки в насаджень.

Ініціатор створення спортивного майданчику для дітей з обмеженими особливостями Олена Кандиба розповіла, що самостійно відремонтують поломані тренежари, а також задумались над встановленням огорожі.

“Ми спочатку були проти огорожі, але зараз мабуть встановимо. Це майданчик для діток з обмеженими можливостями. А для інших дітей, у яких більше енергії і сил, то потрібно розширити територію і доставити гойдалки для старших дітей, можливо боксерські груші та інши тренажери. Будемо над цим працювати,” – повідомила в телефонній розмові Олена Кандиба.

Також Андрій Кандиба розповів, що на майданчику встановить камеру відеонагляду, аби “для тих у кого забагато енергії, зникло бажання щось ламати і трощити”. Доступ до камери нагляду доступ буде наданий правоохороним органам.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Життя Показати IP 19 Вересня 2016 12:11
Люди-дикарі
Правда Показати IP 29 Вересня 2016 17:49
Менше заїдатись і кидатись на людей треба було гандрюші)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus