USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

У Володимирі-Волинському просять перевірити казино, замасковані під лотереї

18 Серпня 2017 18:45
Перевірити замасковані під державні лотереї заклади грального бізнесу у Володимирі-Волинському вимагає голова фракції «Укроп» у Володимир-Волинській міській раді Сергій Радкевич. Відповідний запит депутата до ВО начальника Володимир-Волинської ДПІ Левчук О.А. був підтриманий сьогодні на сесії міськради.

«Сьогодні в місті склалась ситуація, що велика кількість суб’єктів підприємницької діяльності, а особливо в центрі міста, відкрили заклади грального бізнесу під вивісками державних лотерей. Тоді, як потенційні платники цього податку його не сплачують через відсутність належного обліку майна, що підлягає оподаткуванню», - йдеться й запиті.

Сергій Радкевич вимагає терміново провести перевірки вищезазначених суб’єктів надання сумнівних послуг, які заборонені законодавством України на території міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До Поліщука Показати IP 18 Серпня 2017 22:46
А в Луцьку слабо ініціювати таку перевірку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus