USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському розглянули проекти рекреаційної зони

25 Лютого 2019 20:43
Днями у Володимир-Волинського ЦНАПу відбулося обговорення проектів облаштування рекреаційної зони біля річки Риловиця та можливостей їхньої реалізації, пише Буг.

В обговоренні взяли участь народний депутат України Ігор Гузь, перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, начальники задіяних управлінь і комунальних підприємств, представники підрядних організацій.

На зустрічі обговорили два проекти, які представили начальник управління містобудування та архітектури Тарас Киба та активіст і дизайнер Андрій Гнатюк.

Тарас Киба розповів, що його проект більш реально виконати, а проектом Андрія Гнатюка передбачено частий догляд зелених насаджень. Проект Тараса Киби має кілька варіантів: із спортивною зоною та без неї.

Андрій Гнатюк впевнений, що нова рекреаційна зона повинна нести в собі й історичний характер. Активіст запропонував розділити острів на кілька зон, розділити їх зеленими насадженнями, створити терасу, водні фонтани та навіть статую дракона, який, за легендою, вирив річку своїм хвостом. Своєму парку Андрій Гнатюк дав ім’я «Легенда».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus