USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському страйкували дорожники

14 Вересня 2015 14:12
Мітинг працівників Облавтодору відбувся сьогодні, 14 вересня, у Володимирі-Волинську. Розпочався він об 11 годині і тривав одну годину. Мітинг проходив у формі постіного ходіння по пішохідному переході поблизу зупинки ДЕУ, що на вулиці Луцька, - інформує БУГ.

Головна вимога працівників Облавтодору - це виплата зарплат, яку затримують ще з березня через заблокування рахунків Служби автомобільних доріг у Волинській області.

У селі Фалемичі, що поблизу Володимира-Волинського, на страйк вийшло 62 працівники філії.

«Вийшли із працівниками на акцію, так як з березня не виплачують зарплати. Добиваємося зарплати та стабільної роботи. Чекаємо, що районна та обласна влада зверне на нас увагу і почне вирішувати це питання. Акція є маштабною і проходить по всій Волині», – зазначив начальник філії «Володимир-Волинська ДЕД» Микола Хільчук.

Мітинг тривав одну годину і за цей час до працівників Облавтодор не приїхали представники Володимир-Волинської районної ради. Страйкарі пообіцяли повторювати акцію, поки їх не почують.

Також, подібні акції пройшли в селі Вишнів (траса Ягодин – Ковель), селі Копачівка (траса Ковель – Луцьк), місті Ківерці (траса Луцьк – Маневичі), селі Шклінь (траса Луцьк – Горохів), селі Дубове та місті Ратне (траса Ковель – Ратне).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, щодо страйку дорожників на Волині, голова Волинської ОДА порадив шукати правди в міністерстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
водій Показати IP 14 Вересня 2015 15:01
Ну, які дороги така і зарплата...
степан Показати IP 14 Вересня 2015 16:11
Хотів би я на тебе глянути якби ти в сімю за пів року не приніс ні копійки зарплати
Сашко Показати IP 14 Вересня 2015 18:22
БП вирішив би це питання в області а не посилав до міністерства..... Гуньчик король одного замку Волинської ОДА. який теж орендує в обласній раді. Нахіба він потрібен?
Рожищенська філія Показати IP 14 Вересня 2015 18:42
Це повний ТРИНДЕЦЬ!!! Було поінформовано про акцію Рожищенську районну раду, Рожищенську районну адміністрацію, Рожищенський райвідділ міліції. Лише міліціянти були присутні - вони сумлінно виконали свій обовязок. Від районної ради - НІКОГО - ні МУЗИКИ, ні ПИРОГАНИЧА, від адміністрації - НІКОГО, ні Гайворонської, ні Шкільного, ні Клімчук - їм усім накласти на район і на проблеми жителів району. Ба, більше того, авто голови РДА за № **5556** вправно ОООБББЇЇЇХХХАААЛЛЛООО ПІКЕТ і собі спокійненько поїхало чи то у сторону Луцька, чи то у сторону Підлісок! Знаючі люди розуміють, про що мова... Далі - БІЛЬШЕ!!! Від "С*КА" доблесної так званої Самооборони, а в народі це СРАМООБОРОНА теж нікого не було. Вони, ПАПУАСИ, мастаки боротись із Котюком, бо він начебто руйнує дороги, а тут, де дійсно вони були потрібні - їх не було. Усе просто, усе логічно - тут баблом для них не пахне, то чого напрягатись? Ось така тепер у нас "ЄВРОПА"! Радійте люди, тіштеся!!! А губернатор що сказав? Що він не вправі управляти підприємствами державної власності, а лише підприємствами комунальної власності... Театр абсурду - хоча б із законодавством ознайомився... Тепер мабуть усім зрозуміло, яким був покійний Борис Клімчук і його КОМАНДА!!! А ці, ці, ці... вони навіть у тіні не стоять!!!
ПРАЦІВНИК Показати IP 14 Вересня 2015 19:38
Досить знущатись над людьми, скільки можна! Треба уряд знищувати як комах. Но Ви дорожники тримайтесь. СЛАВА УКРАЇНІ
ааа до ПРАЦІВНИК Показати IP 14 Вересня 2015 22:26
Респект дорожникам закрийте к........ї матері всі дороги поки не дадуть зарплати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus