USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сьогодні у Володимирі-Волинському – змагання з мотоциклетного спорту

1 Липня 2018 10:54
У Володимирі-Волинському відбудеться турнір з мотоциклетного спорту «Кубок України-2018». Змагання пройдуть 1 липня в 11 годині на території колишнього радгоспу «Волинський» в районі вулиці Наталії Ужвій.

Організація та проведення змагань здійснюється правлінням «Спортивного автомобільно-мотоциклетного клубу «Віраж-ВВ» та проводиться під патронатом Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Головна мета цих змагань – популяризація мотоциклетного спорту та підвищення кваліфікації спортсменів, – розповів президент ГО «Віраж ВВ» Валерій Олексюк. – Змагання з мотоциклетного спорту у Володимирі-Волинському ми проводимо вже третій рік поспіль, але «Кубок України» тут проводиться вперше. Сподіваємося, що шанувальників цього видовищного виду спорту з кожним роком ставатиме все більше».

Загалом, за словами організаторів змагань, у турнірі будуть брати участь близько 50 спортсменів. Цього року мотоциклетну трасу вдосконалили, подовжили та добудували трамплін висотою у 5 метрів.

«Змагання відбудуться за участю найсильніших спортсменів міста, області та інших регіонів України на мотоциклах різних класів. Проводитимуться згідно правил змагань мотоциклетного спорту УМА України. Суддівство змагань здійснюється суддівською колегією Рівненського обласного осередку УМА України. Крім того, ми оновили трасу – її протяжність складає 1600 метрів і вона одна з найкращих у західному регіоні», – розповів співорганізатор змагань, депутат Володимир-Волинської міської ради від УКРОПу Сергій Радкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus