USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Володимирі-Волинському відбулася смолоскипна хода

1 Січня 2015 21:00
У перший день нового року понад півтисячі жителів Володимира-Волинського взяли участь у смолоскипній ході, присвяченій Дню народженню Степана Бандери - провідника українських націоналістів.

Співорганізаторами ходи виступили ГО «Правий сектор», ВО «Свобода», ГО «Майдан Володимирщини» та ГО «Союз українок». А оскільки хода була смолоскипною, то її супроводжувала навіть пожежна машина.

До княжого Володимира, аби вшанувати пам'ять Степана Бандери, прибули активісти із Рожища, Нововолинська та Луцька.

Хода розпочалася біля пам’ятника героям УПА, де перед присутніми виступив голова братства ОУН УПА ім. Клима Савура Петро Мартинюк, який коротко розповів про те, ким був Степан Бандера.

«У роки Другої світової війни УПА воювала з двома тоталітарними режимами – фашистським та комуністичним. Коли вирішено було створити УПА, у нас навіть не було зброї, і ми здобували її в бою. Тепер ми знову боронимо нашу державу. І боронимо завзято. Я бачу, що наш патріотизм не помер, що подвиг УПА продовжує наша армія», - наголосив Петро Мартинюк.

Пролягла смолоскипна хода центральними вулицями міста до парку Слов’янського. Дорогою чимало перехожих приєднувалися до неї.

Скандували гасла: «Слава Україні – Героям Слава», «ОУН-УПА - державне визнання», «Бандера, Шухевич – Герої України», «Слава нації – смерть ворогам» і навіть «Путін –х….ло».

У парку біля символічної могили борцям за незалежність виступив представник молоді міста Петро Циган, котрий піддав жорсткій критиці місцеву владу.

«Ті, хто спочатку так підтримував ідеї Майдану, згодом їх потоптав. І наша боротьба ще триває. Ми будемо боротися за таку державу, якою її бачив Степан Бандера, українські повстанці та інші Герої. Щоб і в нашому місті запанував порядок, щоб не комуніст ним керував, щоб бандити, які б’ють людей, не були у міській раді», - зазначив Петро Циган і додав, що у міській раді мають бути послідовники Степана Бандери.

З парку Слов’янського хода продовжилась до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні. Біля неї священики відслужили коротку панахиду, а активістка Майдану Ольга Нечитайло виступила зі зворушливою промовою, зверненою до молоді:

«Допоки наші воїни відстоюють нашу свободу на східному фронті – ви маєте шанс на гідне життя. Ви маєте шанс жити у такій країні, у якій не жили ваші батьки та діди. Ви маєте шанс дихати на повні груди і вільно кричати «Слава Україні» та «Слава нації» і знати, що слово «бандерівець» тепер звучить як комплімент. Я хочу, щоб ви пишалися, коли вас називають бандерівцями, тому що з недавніх пір воно звучить майже так, як українець».

Завершилась смолоскипна хода на площі Героїв, де взяв слово боєць Луцького прикордонного загону Олександр Приступа. Він пригадав події Майдану та піддав гострій критиці міського голову Петра Саганюка за отримання ордена «За заслуги» І ступеня.

«Дух Степана Бандери об’єднав і поділив Україну. Поділив на вільних людей та рабів. Рабів, які там, на сході, під керівництвом путінської пропаганди хочуть роз’єднати нашу Україну,і на вільних, які там, в зоні АТО, відстоюють наш суверенітет.

Погано одне, що поки наші патріоти воюють на сході, до влади прийшли «толерасти», які нічого не зробили і нічого змінювати не будуть. У нас при владі залишилися «папіки», у нашому місті розгулює бандитизм, міську громаду представляє депутат, який досі не сидить у в’язниці за скоєні злочини.

Мер міста отримує від самого президента орден, і це в той час, коли він разом з Ковальчуком вивішував транспаранти в підтримку Януковича!» - пригадав боєць.

Олександр Приступа також подякував за гуманітарну допомогу, яку нещодавно отримав загін прикордонників від волинян:

«Мені було приємно, коли до мене у Чернігівську область приїхав Сергій Коба з гуманітарною допомогою для військовослужбовців і привіз листи та малюнки дітей. Мене вразив лист п’ятирічної дівчинки з Устилуга, яка написала «Тату, повертайся живим». Вона писала своєму батькові, а цей лист потрапив до нас. Наші солдати зі сльозами на очах читали дитячі листи. Ці діти вже зараз заслужили звання «бандерівець», і я знаю, що з них виростуть справжні патріоти».

Завершальним став виступ керівника «Правого сектору» на Волині Сергія Дружиновича, який подякував від імені добровольчого корпусу «Правого сектора» громаді Володимира-Волинського, яка, взявши участь у смолоскипній ході, підтримала і теперішніх патріотів і провідників, які вели за собою людей.

Завершилась смолоскипна хода урочистим виконанням гімну України.

До слова, ні міський голова, ні жоден з його заступників не взяли участь у заході, натомість районна влада була представлена головою Володимир-Волинської райради Андрієм Оніщуком, його заступником Павлом Карпюком, першим заступником голови РДА Володимиром Собіпаном.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 98
Карп Показати IP 1 Січня 2015 21:35
Капець, шо народ тільки не придумає, аби не працювати
Українець до Карп Показати IP 2 Січня 2015 13:39
по - перше мудрагелю 1 січня ніхто не працює державний вихідний! По - друге організувати захід скликати людей зробити факели це також робота! По - третє оті хлопці з ПС які були боряться за твою свободу щоб ти міг нормально жити на війні, а ти засранцю говориш такі речі! По - четверте всі хто прийшов на цей захід зробили велику роботу в духовному просторі своєї душі, показали що вони не раби! Що нація іде в сторону змін! Це альтерантива корупції, розпусті, матові, алкоголізму, жлобонізму який так поширюється серед народу! Ці люди учасники і орагнізатори заходу творці нового здорового напрямку думки і дії, які мають в серці не байдужість а нескорений дух пращурів прикладом яких є Степан Бандера! Порада вам Карпе визволяйтесь від дурних марнотних думок і творіть справи на благо України!
Дончанин до Українець Показати IP 2 Січня 2015 13:57
А ну, попробуй расшифровать и доказать на жизненных примерах хоть одно из своих утверждений. Или слабо?
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 14:09
Підтверджую, 1 січня - офіційний вихідний день в Україні.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 14:12
Ну а у нас и 2 января - официальный выходной. Вполне возможно, что 3 января - выходной по календарю, но фактом является то, что нам не нужно будет отрабатывать этот дополнительный выходной.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 14:25
Якось мені до лампочки твої вихідні і ти разом з ними,м'яко кажучи. Ти в інтернет- ресурсах без вихідних строчиш. Ясна річ, голод- не тітка. Уже й методичку змінив. І трошки іншої співаєш. Що накрився проект Новосісія?
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 14:34
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 14:43
Що ж таке? Давай, просвіти нас про Новосісію? Хочемо отримати інформацію, як кажуть з перших вуст. Держбюджет вже прийняли, які у новосісії соціальні гарантії? Мінімальні пенсії, зарплати, стипендії..? Перепис уже провели? Бебі-бум намічається? Ну нічого, нічого, як то кажуть:" Дурень думкою багатий "
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 14:51
Пока у нас все выплаты по старым украинским законам. Между прочим, отключений света у нас не наблюдается.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 14:57
Лайкну тобі. Все згідно законів України, от тільки не всі їх отримають. А світло і у нас не відключають. Що ж так слабенько про народ думаєте?
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 15:12
Не все сразу. ведь у нас идет война, если ты этого не знаешь. а вот у вас, например, "Невероятное решение Волынского облсовета — писателей изгоняют из своего домика! «Волиньска правда» (Луцк) беседует с председателем Волынской областной организации Национального союза писателей Украины Олегом Потураем. «По-своему красноречиво и парадоксально, что в год юбилея Национального союза писателей (в 2014-м ему исполнилось 80 лет) и Волынской области (она отмечает 75-летие с момента создания, когда на смену польским оккупантам пришли „первые советы“) депутаты облсовета фактически сделали попытку выбросить Союз, оставить его без крыши, выставив на аукцион помещения, — возмущен литератор. — О том, что Волынский облсовет хочет оставить без крыши над головой наш Союз, мы узнали в день проведения сессии. Хотя перед тем, на днях, двумя раньше, я общался по телефону с председателем областного совета Валентином Ветром. Говорили о возможном ремонте помещения. Во время разговора Валентин Степанович не обмолвился ни словом о том, что это помещение может изменить свой статус. По моему мнению, это свидетельствует о том, что вопрос готовился тайно. Очевидно, областная власть хотела решить так, чтобы никто не знал. „Лишали крыши“ не просто какую-то структуру, а фактически воевали с Союзом писателей, организацией, стоящей в первых рядах борцов за украинскую государственность»." Или лично ты считаешь такие вещи нормальными?
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 15:57
У кожного свої проблеми, які вирішуються по мірі можливості. От тільки, поки товстий схудне, худий помре.Ти так часто кричав, що все в ажурі в ?НРах, шахти-заводи працюють, в магазинах є все, що це самодостатні люди, які не хочуть платити податки хунті. Чому ж до цього часу живете згідно законів України? Не списуй на війну, погодься, що ніхто нічого не робив і робити не буде для простого люду. Кожен виживає як може. Так що не пінся так. не шукай негативи в інших, а знайди їх в себе. Цитуєш багато, а на прості запитання з життя відповідей немає. " А король то голый"
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 16:11
Давай остановимся на только одном из твоих утверждений: "ніхто нічого не робив і робити не буде для простого люду" Так вот, попробуй опровергнуть следующее утверждение: "Нынешняя система социального обеспечения в развитых капиталистических странах построена как противовес привлекательности социалистического строя Советского Союза." PS. Я сейчас не касаюсь причин, почему при Союзе народ жил хуже, чем мог жить, но лучше, чем живет сейчас.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 16:21
Не вважаю, що зараз люди живуть погано. Не чекаю подачок від будь-якої влади. Кожен про свій добробут дбає сам. держава лише створює передумови для життя. Все решта залежить лише від нас самих+везіння.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 16:27
Везет тем, кто везет. Или ты не знаком с этой народной мудростью? А теперь посмотри на то, что происходит сейчас на Украине. Например, вводится такая система образования, которая отрезает возможность получения достойного образования детям из малообеспеченных слоев населения. Иными словами, если ты простой работяга, то и твои дети будут пахать на хозяев, так как их лишают возможности вырваться из своего круга.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 16:44
З освітою в тебе, мабуть, не склалось, раз пишеш на , а не В УКРАЇНІ. Повторюю,ще раз, шукай негатив у себе, а не в інших. Не такий страшний вовк, як його малюють. До речі, тепер простий роботяга може мати вищу зарплату , від тих, хто має освіту. Успіх і матеріальне становище, не завжди залежить від наявності освіти.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 17:01
Образование у меня получше чем у тебя. Как минимум, в отличие от тебя, я читал Шевченко.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 17:09
Ну за одного прочитаного Шевченка в ДНР можеш отримати диплом філолога. А в Україні - сідай трійка.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 17:15
Во первых, с чего ты взял, что я - филолог? Во вторых, если бы ты внимательно читал Шевченко, то понимал бы то, что в скором будущем он станет на нынешней Украине запрещенным поэтом. Попробуй пояснить, на чем основывается это мое утверждение. Или слабо? Только без бла, бла, бла.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 17:33
І я про це ж. З освітою у тебе не склалось, але для НР і Росії " и так сайдет ". Хуйло і в ... хуйло.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 17:05
Ну а теперь по поводу основной твоей тупости: "До речі, тепер простий роботяга може мати вищу зарплату , від тих, хто має освіту" Именно за то, что с этим недостатком, имевшим место в СССР, начал бороться Хрущев, его и скинули с должности генерального Секретаря. Ибо даже за те годы, когда он был у власти, пошли учиться разумные ребята, что и привело к появлению такого явления как "шестидесятники".
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 17:14
Які проблеми - покажи свої знання і вчися. Ще й стипендію отримаєш. Щось ти вже заговорюєшся. То в СССР було добре жити, то уже СССР критикуєш. Визначись, накінець то, з приорітетами, а то знову,донецьке скиглення типу"нас не слішат"
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 17:18
коментар було видалено
wd до Дончанин Показати IP 3 Січня 2015 09:43
а ти там взагалі десь працюєш -убогий дурень!
УКраїнець до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 21:07
Не доказуй нічого цій мерзоті! Він зомбований! Тут не місцеві пишуть більшість! Ще на колінах така нечість буде стояти перед Україною
Анонім до УКраїнець Показати IP 3 Січня 2015 09:58
Отож бо й воно, що соромно за Волинь. Мало того,що понавибирали ту ж саму нечисть до влади, що й була, так і , складається враження, що волиняни - планктон. На сторінках ВН стільки тих дончан, 03, анонімів, макієвлян, кримчан...Чим займається СБУ, от питаннячко? Редакція ВН, бавиться собі, як діти малі. Невже думаєте, що ці вилупки тут проста так вишивають. Та взнають позиції, місця дислокації, імена військових, командирів ЗСУ,їх рідних, шукають найбільш вразливі місця і суспільному житті, щоб розпалити ненависть між нами самими. ВН, хоча б обличчя та номерні знаки ховайте. Не пишіть про кількість допомоги. Бо якщо відправляють тонну продуктів, то й дурному зрозуміло, що не на 5 чоловік. Соромно за волинян, ВН та СБУ.
Українець до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 21:03
Велика робота тому що треба факели підготувати їх зробити піти матеріал взяти не полінуватись дерево порізати! Агітки порозкеювати! Інформацію подати в зМІ! Повідомлення подати в міську раду! Треба цим займатись Донечанине а не дома сидіти! Хто організовув той і знає! Включи телебачення українське а не зомбоящик і побачиш що зСУ, добровольці батальйони в тому числі і Правий Сектор боряться! Не боролись би ці хлопці не було б нікого! Що доказувати ? Інтернет телебачення показує хто бореться! До речі ПС в Донецькому аеропорті бють москалів! Останнє по сому прикладу на заходу і акції приходять ті люди яким небайдужа доля країни! Приклад Революція Гідності насілідок зникнення Диктатора хоча боротьба набирає обертів
Анонім до Українець Показати IP 5 Січня 2015 12:07
Питання, як це жити на війні, сам там живи ***
резюме до Карп Показати IP 2 Січня 2015 13:54
Таким як ти до одного місця і Україна і Бандера. Ти просто люмпен- салоїд. Завдяки таким як ти маємо таку державу.Ганьба безбатченкам-мутантам !
Психіатр до резюме Показати IP 2 Січня 2015 14:18
:)
Карась до резюме Показати IP 2 Січня 2015 14:19
який багатий словниковий запас! з перепою?
Українець до резюме Показати IP 2 Січня 2015 21:29
Нехай ці місцеві але я піддіюсь сумніву що вони місцеві прийшли б і сказали в очі це учасникам акції!
Володимир Показати IP 1 Січня 2015 21:59
Саган так злякався, що під мерію йому принесуть шину. що навіть з міста втік. Були тільки Фіщук та Петрук, навіть агент ФСБ Гінайло десь у нору заліз та старий комуняка Козловський шпіонити не прийшов!
око до Володимир Показати IP 2 Січня 2015 09:46
Всі таткові проФФесіонали по норах поховались, навіть викидня подзізея не було видно по кутках.Цікаво, хто " шісткою" був в той день ? Відморозок і той зі свого гадюшника не висовував рило.
Євген до Володимир Показати IP 2 Січня 2015 16:10
Фіщук з Петруком докладували папіку "ситуацію" - шістьорили...Не прийшли ж вони вшанувати Бандеру!
Микола Показати IP 1 Січня 2015 22:05
Володимирці молодці. Я пишаюсь вами!!!!
Жорік до Микола Показати IP 1 Січня 2015 22:11
Пишатися потрібно тоді, коли людина у житті щось здобула або принесла місту якусь користь.
Люба до Жорік Показати IP 1 Січня 2015 22:13
Не скіглі! Папа місту користі не приніс - він його донищує і думає в гроб з собою забрати. От і лягайте з ним всі в гроб як раби з фараоном.
Психіатр до Люба Показати IP 1 Січня 2015 22:17
коментар було видалено
Руслан Показати IP 1 Січня 2015 22:07
Застяли ми конкретно, бо то страшне я навіть "Пузату хату" закрив, бо думав, що Коба прийде спалить
Дуся Показати IP 1 Січня 2015 22:13
тяжкі часи настали в місті, папіківська бусота не виглядатиме ще тиждень на двір, а вдруг палитимуть лизоблудів
Хлоп Показати IP 1 Січня 2015 22:31
I ВН молодцi!!!)))
Йосип Показати IP 1 Січня 2015 23:09
Сила в єдності. Нема більшої любові ніж віддати своє життя за іншого. Про що думають хабарники -чиновники, коли наживаються на війні. Вони гірші ніж сепаратисти. Вони кажуть, що з народом а думають як його, ще більше пограбувати. Слава цим людям, що не бояться мовчати і йти до кінця!
,бригадир Показати IP 1 Січня 2015 23:10
коментар було видалено
Бачив Показати IP 2 Січня 2015 00:10
Банда прибемканих ходить по місту а краще нехай сміття розбирають бо робити нічого не вміють їхня професія двірник
Йосип до Бачив Показати IP 2 Січня 2015 19:58
Банда давно зробила вас рабами. Нажаль за гроші купили вашу душу. Герої дивану проявляють свій героїзм у брудному поливанні патріотів, які мерзнуть зараз на сході. Ви стали Іудами і майбутнє вас і ваших дітей буде такеж яке було в нього.
Українець до Бачив Показати IP 2 Січня 2015 21:13
Слухай ти розумово неповноцінний! Звертаюсь до людей рідко так але в даному випадку це треба! Банда прибемканих - це ті хто насході роблять Новороссію і такі як ти що різну дурницю говорять! Не подобається чемодан - вакзал - Расія. Ці хлопці (немало з них) на Сході воюють за тебе! Щоб ти міг жити! Багато з них на Майдані ризикуючи життям творили новий шлях нації! Щодо сміття це компетенція ЖКГ будь ласка до них звертайся! Не вміють нічого робити кажеш? Який захід організували теж треба вміти організовувати це по - перше! по - друге всі ці люди працюють на роботах! Ти знаєш хто ким працює? Не соромно брехати як собака? Твоя точно професія двірник тому що себе не бачиш а інших корисні справи брудом обливаєш
Чув до бачив Показати IP 2 Січня 2015 00:11
Двірник це їхній максимум а так дармоїд
Українець до Чув до бачив Показати IP 2 Січня 2015 21:25
Закрийте свій поганий рот! Раб ніколи не зрозуміє шлях вільних людей! А щодо дармоїдів то ти шановний знаєш хто де працює? Хто на що живе? Доведи свої аргументи? Тобі не соромно говорити таке на учасників бойових дій на Сході і тих хзто змінює курс країни! Соромно за вас!
ІМХО Показати IP 2 Січня 2015 00:24
Друзі, поясніть мені одне - що це за пристрасть така, в балаклавах шлятись? Чого ще бояться? Вже ж ніби все здобули, що треба...
Про дурне Показати IP 2 Січня 2015 01:22
Дурне йшло дурне знайшло палити навчились а робити ні дармоїди
Володимир Показати IP 2 Січня 2015 02:47
Приступа правильно сказав, що дух Бандери поділив Україну. Чим більше буде бандерівщини по телеканалах, тим меншою по населенню і території буде Україна. Цього не хочуть чи не можуть розумітити сьогодніщні бандерівці. Бандерівська Україна ніколи не буде прийнята в ЄС і НАТО!
Українець до Володимир Показати IP 2 Січня 2015 21:22
Ті хто мислять думають і аналізують для тих Бандера і УПа буде прикладом і зразком для служіння народу
месник Показати IP 2 Січня 2015 08:11
Реальна провокація!!! А потім дивуються, чого нас фашистами називають??? Що це за язичні методи поклоніння? Ну розумію прийшли, поклали квіти, а смолоскипи для чого??? То може ще давайте жертвоприношення будемо робити, москалям голови різати, щоб задобрити дух Бандери!!! Що це за культ?
ІМХО до месник Показати IP 2 Січня 2015 09:45
Це типова стилізація смолоскипних ходів нацистських військ. На ютубі є маса відео з нацистами, які відтворюють ось такі дійства. Щоправда, в нацистській Німеччині, подібна хода була видовищною, а тут... так, пародія.
Психіатр до ІМХО Показати IP 2 Січня 2015 09:55
Образ лідера собі вже створили, факели побрали... А далі що? Методи Гітлера будуть впроваджувати чи як? І це в Європі в 21 столітті. З такими методами в ЄС ми не потрапимо
дійсно до Психіатр Показати IP 2 Січня 2015 09:59
А ти сам випадково не з Олики...втік?
Психіатр до дійсно Показати IP 2 Січня 2015 10:02
бачу, більше розумних фраз твій інтелект не здатен видавати. Коли немає адекватних аргументів, пишуть те, що й ти. Я хочу дискутувати з розумними людьми, тому, вимкни комп.
Українець до ІМХО Показати IP 2 Січня 2015 21:18
Смолоскип символ палаючої ідеї націолізму і послідовності ідеям провідника! Ці ідеї горять в серці кожного і як вогонь поширюються на маси! Щоб ти знав Меснику не поклоніння це і не культ а шана! До речі вивчи біографію Бандери і знай що культ Бандери зробили більшовики! А націоналісти просто вшановують память свого провідника
Князь Святослав до месник Показати IP 3 Січня 2015 03:48
Давайте жертви приносити. Я тільки за. Я тільк за, щоб ми повернулися до рідновірства.
козловський Показати IP 2 Січня 2015 09:42
Всі папини відморозки в закутках стояли і спостерігали.Навіть хряк з найближчого оточення памперси купив зранку.Бояться с....ки!
Андрій до козловський Показати IP 2 Січня 2015 09:59
Та вони продовжували святкувати новий рік і десь вас далеко бачили. налякали їжака голою дупою
жвавий Показати IP 2 Січня 2015 09:57
Приступа-молодець! Таких би хлопів зо 50 на місто і режиму гопніків прийшов би п.....!
Піп до жвавий Показати IP 2 Січня 2015 09:59
не дай бог! гопніки на гопніків?
Ха,Ха,Ха Показати IP 2 Січня 2015 11:11
Не вибрали свободівців і правий сектор на виборах -виходить більшості українців не подобается бандера і бандеровщина
степан до Ха,Ха,Ха Показати IP 2 Січня 2015 11:27
Тобі не подобається? Чемодан, вокзал. данєцк!
Дід Мороз до степан Показати IP 2 Січня 2015 11:33
іди похмелись. зранку в тебе голова не працює
степан до Дід Мороз Показати IP 2 Січня 2015 16:13
Не суди по собі. Дід Мороз- потороччя кацапське. На Україні - Святий Миколай!
Анонім до степан Показати IP 2 Січня 2015 16:27
схожий на жалюгідного
имя до степан Показати IP 2 Січня 2015 12:41
тебя бы туда, что посмотрел. кто там. если бы войска, то были бы у же у тебя дома, а так, народ с другой окрайны, но не любит он спепана и не хочет он в ес. он знает что хочет, а ты нет или направв к спепану или налево в европу. нестыковочка.
Анонім до степан Показати IP 2 Січня 2015 12:43
Мені більш до душі Тарас Шевченко, Богдан Хмельницький, Ярослав Мудрий.......
Дончанин до степан Показати IP 2 Січня 2015 14:02
А лично ты как считаешь, долго ли продержится нынешняя фашистская власть у руля Украины?
степан до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 16:14
Пака такіх как ти масковскіх викідишей нє унічтожат !
Дончанин до степан Показати IP 2 Січня 2015 16:29
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 16:56
Розчарую тебе, Бородай уже визнав , що проект Кремля на Донбасі виявився фальшстартом. Сушите весла,сэр.
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Січня 2015 16:59
Во первых, а кто такой Бородай? Во вторых, будь добр дай ссылочку на его слова, а не на их интерпретацию.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Січня 2015 17:05
Ти точно з Донецька ? Пошукай в неті (Українська правда, Цензор.) Шукай інформацію, за сьогодні. Є відео.
имя Показати IP 2 Січня 2015 11:14
предлагаю переименовать владимиро-волынск в степано- волынск, счастливые: в правительстве как на подбор одни украины-украинцы, в голове патриотизм -патриотизм, кругом все виноваты-виноваты, кто не с нами, тот против нас, а как же евросоюз, там толерантность, думай, говори, смотри и делай что хочешь. определитесь
ідея до имя Показати IP 2 Січня 2015 11:28
Незабаром прийдеться назвати Саганюківка Петрова.Це вже буде точно С М Т.
Дончанину Показати IP 2 Січня 2015 14:20
Та до інших "схвильованих" повідомленням про відзначення Дня Народження Степана Бандери. Не прійте. КПСС-СССР зі своїми витраченими мільйонами на знищення українського духу нічого не зробили, хіба що підготували кілька тисяч брехунів та таких самих заляканих, які власного запаху бояться. А чого варті ваші кпини? Нічого. Хіба що для Путін-телеідеологів, мовляв - не всі на Заходной Украине радуются імені Степана Бандери.
Анонім до Дончанину Показати IP 2 Січня 2015 14:36
Между прочим, наиболее экономически развитой страной в мире стал Китай, т.е. социалистическое государство.
Дончанин до Дончанину Показати IP 2 Січня 2015 15:53
коментар було видалено
Свідок Показати IP 2 Січня 2015 14:37
У декого із нас вистачає совісті стверджувати, що ці "красені" обєднують націю і зміцнюють її дух? Те що вони перестали бути рабами - факт, але це не заслуга Бандери, це наслідки двадцятирічної бездарної нашої державної політики. Якщо людина порядна, то вона залишиться на завжди рабом - рабом своєї совісті, порядності, людських і божих законів. А ці ушльопки, які презентують себе продовжувачами справи цього, можливо і ідейного, але все-таки БАНДИТА , дійсно не можуть продемонструвати добрих реальних справ, тому вимушені "світити" себе в такий спосіб! Вони не раби! Вони бунтарі, вони руйнівники держави, вони джерело зла, яке власноруч засівають поміж людей. Акції в підтримку цієї особи вбивають клин в стосунки не лише між представниками сходу і заходу, а вбивають його і поміж нас, представників окремих регіонів.
имя Показати IP 2 Січня 2015 14:38
а что ваши патриоты боятся не то что диспута, но и песен, а у нас,думает кто как хочет, и говорит, но в основном лучше плохой мир, чем хорошая война. не хочу европу, не хочу майдан, лучше сухой хлеб, чем война. так как же вас в европу воьзмут, если вы все не толлерантны. или только за салом
Небайдужий Показати IP 2 Січня 2015 14:52
Вистачило у наших людей здорового глузду не дати "ходу" в парламент "Свободі" і ПС, так вони зараз, замість того, щоб проявити свою мудрість, толірантність і витримку демонструють те, чим багаті - своє хамство, дур і невихованість.
Анна Показати IP 2 Січня 2015 15:15
Молодці володимирці.
Дмитро до Анна Показати IP 2 Січня 2015 17:25
Починаю гордитись своїм містом. Прозріває зомбоштадт.
Лаврентій (Любомль) Показати IP 2 Січня 2015 15:42
Діло не в боягузтві. Дав би Бог, щоб ми, усі без винятку, могли висловлювати свої думки не шепотом, а вільно без страху, в будь-якій компанії і будь-якій ситуації. Я переконаний, що нам усім потрібний не "плохой" мир, а просто МИР, нам не потрібно "хорошей войни" (це маразм!), нам просто не потрібно війни!. Для чого нам самим собі створювати такі умови, коли ми будемо насолоджуватися сухим хлібом коли ми маємо усі можливості жити як нормальні заможні люди?! Чому ти, шановний, відділяєш себе і людей, які живуть поряд з тобою від усіх інших? Чому ти звертаєшся: "... так как же вас в европу возьмут, если вы все не толлерантны". Ти думаєш, що ми домагаємось Європи лише для себе? Ми пішли б в Європу не взявши із собою наших громадян, які мешкають на півдні і сході держави? Пясніть мені, що за криза відбувається у наших головах? Як можна мислити такими критеріями? Жах! Ми, представники Заходу, на відміну від вас (не хочу у вас викликати гнів, просто констатую факт) не проводили референдуму за приєднання західних областей України до іншої держави. Ми на території своєї держави не підіймали прапори інших держав, не нищили атрибутів держави, як це зробили ви. Я і переважна більшість наших громадян (я в це вірю!) не хочу конфронтації. Ми повинні навчитися аналізувати власні вчинки, визнавати свої помилки, знаходити порозуміння і підтримку в розумних і порядних людей. Лише це може зберегти нас як націю, як народ. Давайте помаленьку позбавлятися своєї пихи.
имя Показати IP 2 Січня 2015 16:00
так и говорю толерантность - это оправдание греха и пороков, там бог- деньги, идолы - вседозволенность, геи, эккуминизация, эвтаназия, детей отбирают и это не страшилки, это факт, если вы с богом, то терпите, по грехам нашим, а нет америка вас разотрет между толерантной европой и консервативной россией, и будет рада. уж выберите кого нибудь, только не прогадайте. какое то мышление выше носа не видать. простите. но если вы католики и ближе к полякам, так и скажите, а то: слава украине. украина - родина славян и православия. бог в правде.
1982 до имя Показати IP 2 Січня 2015 17:24
... аминь...
имя до 1982 Показати IP 2 Січня 2015 17:47
аминь то аминь, только привыкли, что вам все должны и кто то во все виноват, сами выбрали их или они сами выбрались, так что бачили очи шо куповали, ешьте хоть повылазьте. гадюка за пазухой растет, хочет москалей уничтожить, а потом и своих, чтобы не мешали. так что или свободная европа или я тебя породил я тебя ( нацистов -кто не скаче) и... привет потомкам скакунов.
жорж до имя Показати IP 2 Січня 2015 18:37
У ДОКТОРА ПЕХА НА ОБЛІКУ НЕ СТОЇШ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus