USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі-Волинському вночі «роззули» «Мерса»

18 Травня 2017 12:06
«Мисливці за колесами» повністю «роззули» «Мерседеса Віто», який належить 37–річній жительці.

Так, останнім часом почастішали звернення до Володимир-Волинського відділення поліції щодо крадіжок колес із автомобілів у нічний час.

Впродовж останнього місяця таких звернень надійшло кілька, проте, правоохоронці припускають, що крадіжок із цим «почерком» скоюється у місті набагато більше. Просто не всі потерпілі звертаються до поліції, пише «Район.Володимир-Волинський».

Минулої доби «мисливці за колесами» повністю «роззули» «Мерседеса Віто», який належить 37–річній жительці багатоповерхівки на вулиці Ковельській. Жінка припаркувала свого залізного коня у повному спорядженні, а вранці – він уже був «босий».

Правоохоронці просять не зволікати з повідомленнями про крадіжки, адже вчасне інформування відповідних органів - запорука швидкого і повного розкриття злочину та притягнення винуватців до відповідальності.

До слова, невідомі зняли чотири колеса уночі 19-го квітня у Нововолинську з автомобіля Volkswagen іноземної реєстрації. Машина була припаркована на 15-му мікрорайоні неподалік будинку №5.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus