USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському закінчують ділянку дороги до Луцька

6 Листопада 2017 08:44
У межах Володимира-Волинського ремонтні роботи на дорозі Володимир-Волинський – Луцьк планують завершити вже у цьому році. 5 листопада, розпочали укладання верхнього фінішного шару асфальту.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«У межах нашого міста ремонтні роботи на дорозі Володимир-Волинський – Луцьк,сподіваємось, буде завершено у цьому році. Таку впевненість вселяє те, що сьогодні розпочали укладання верхнього фінішного шару асфальту. Погодні умови ремонтникам сприяють, а до водіїв власного автотранспорту також велике прохання – без нагальної потреби не заїжджати у центральну частину міста, щоб не перешкоджати ходу проведення робіт», - йдеться у дописі першого заступника мера Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 6 Листопада 2017 09:35
Дуже добре, що десь прокладають хоча ба якусь дорогу.....))).... ще дужче хочеться, щоб уже взялиь за капітальний ремонт дороги Луцьк-Любешів...(((
КЛД до Олег Показати IP 6 Листопада 2017 10:30
І з Луцька до Ковеля теж хочеться, і на Дубно не мішало би....
Непогано Показати IP 7 Листопада 2017 06:48
Було б якби почали поважати українську мову і не засмічавли її чужими (англійськими і російськими) словами: ..." фінішного шару"....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus