USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі вже стоїть новорічна ялинка

15 Грудня 2014 19:00
На центральній площі Володимира-Волинського вже встановили зелену красуню – новорічну ялинку. Правда, її ще мають прикрасити іграшками.

Цьогоріч місто не купувало ялинку, а отримало в подарунок від жителя Любомильщини. В нього вона росла на приватному обійсті, а тому виросла стрункою та пишною.

Міська влада Володимира-Волинського планує виділити 20 тисяч гривень з бюджету міста на придбання іграшок.

Ця сума викликала жваві дискусії у місті. Зокрема, в спільноті «Типовий Володимир» думки більшості користувачів групи зійшлися на тому, що гроші слід витрачати не на ялинкові прикраси, а на підтримку солдатів, які перебувають в зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
розумний Показати IP 15 Грудня 2014 19:08
Тепер ялинка в "княжому" стане черговою причиною політичного друг друга обс..рання...
Вікторія Показати IP 15 Грудня 2014 19:09
Чувак розумний почитай спільноту Типовий Володимир, там не політики мєсниє думки викладають. а прості виборці
свояк Показати IP 15 Грудня 2014 20:29
Дак грошей у місті Володимирі вже забагато значить- то премії всім городскім дупутатам князь саган роздає, то кожен рік по 20- 30 тисяч гривень місцевих платників податків на прикрасах ялинкових відмиває. Шо то таке коїться - немає куди грошей потратити. Чи що?То краще на сиріт потратьте, на тих дііточок батьки яких загинули на війні. Чого мовчать зомбовані такою корупціє мешканці міста. Скільки вони терпітимуть таке регулярне марнотратство громадських грошей?
До свояка до свояк Показати IP 16 Грудня 2014 07:28
А ви за всіх не розписуйтесь.По-перше 20 тис - це вперше стільки виділено на ялинку.Раніше робили іграшки власноруч, дякуючи Сергію з художньої школи , учням і всім не байдужим.Про дітей-сиріт, воїнів АТО тоже не забули.А ви свояк з себе почніть:-скільком сиротам чи бідним людям допомогли (який то % від вашого доходу),, що доброго особисто для людей зробили.І ще - ви ж у нас продвинутий, то подивіться скільки виділяють грошей щороку на ялинку в інших містах? А щодо Типового Володимира - то там обмінюються і думками як святкуватимуть Новий рік, щось не дуже там аскетизмом і патріотизмом пахне.І ще - хоча б самі не йдіть до ялинки вночі з салютами і друзів своїх попросіть не робити цього.
Анонім Показати IP 15 Грудня 2014 20:52
У Володимира П. теж стоїть...:)
Анонім Показати IP 15 Грудня 2014 23:14
Вона обертається??
777 Показати IP 16 Грудня 2014 09:00
У столиці також все починалося з ЕЛКИ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus