USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі за кошти, зібрані на крафтовому ярмарку, придбали автоматичний підігрівач повітря для військових

21 Січня 2023 06:47
Логічним завершенням благодійної акції на підтримку ЗСУ, яку проводили під час крафтового ярмарку із частуванням «Бабусиною кутею» та свята «Три празники в гості» стала купівля автоматичного підігрівача повітря Webasto, який за інформацією командування 14-ї ОМБр є дуже потрібним військовослужбовцям на передовій.

Про це повідомили у міській раді Володимира.

Гості дійства, яке відбулося 14 січня у парку «Слов’янський», задонатили понад 36 тисяч гривень.

19 січня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зустрівся з керівництвом 14-ї ОМБр, аби передати перший автономний дизельний обігрівач, який на замовлення виготовив один з місцевих підприємців. Найближчим часом планують передати військовим ще два такі прилади.

Читати ще: Окопні свічки, смаколики, кікімори: як на Камінь-Каширщині допомагають захисникам

Зазначимо, що саме такі обігрівачі уже успішно застосовують військові у бойових умовах для обігріву побутових приміщень чи автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus