USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Володимирі зроблять ремонт на двох вулицях

11 Липня 2023 19:27
У місті запланували поточний ремонт проїзду від перехрестя вулиць Устилузька-Смотрицького до Федорівського кладовища та проїзду від вулиці Степана Бандери до ліцею №1.

Тендери на роботи на сайті держзакупівель оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Торги триватимуть до 13 липня.

Очікувана вартість поточного ремонту проїзду від перехрестя вулиць Устилузька-Смотрицького до Федорівського кладовища у Володимирі становить 4,8 мільйона гривень, а поточного ремонту проїзду від вулиці Степана Бандери до ліцею №1 – 740 тисяч гривень.

Роботи від перехрестя вулиць Устилузька-Смотрицького до Федорівського кладовища включатимуть видалення кущів, корчування пнів, розбирання наявного покриття, улаштування нового дорожнього одягу з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, нанесення горизонтальної розмітки, встановлення дорожніх знаків тощо.

Своєю чергою, ремонт проїзду від вулиці Степана Бандери до ліцею №1 передбачатиме видалення дерев, корчування пнів, розбирання старого покриття, улаштування покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, улаштування покриття з бруківки, нанесення горизонтальної розмітки, влаштування зливової каналізації.

Ремонт від перехрестя вулиць Устилузька-Смотрицького до Федорівського кладовища хочуть завершити до 31 жовтня, а від вулиці Степана Бандери до ліцею №1 – до 31 серпня.

Гарантія на виконані роботи становитиме чотири роки.

Нагадаємо, у Володимирі цього року відремонтують проїзд до житлових будинків із вулиці Поліської Січі. На ці роботи спрямують майже три мільйони гривень.

Також управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради оголошувало тендери на поточні ремонти вулиць Генерала Шухевича, Пилипа Орлика та проїзду від вулиці Устилузька до вулиці Новаківського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus