USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

За 4 млн у місті на Волині оновлять покриття на одній із вулиць

22 Квітня 2023 13:45
Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради оголосило тендер на поточний ремонт вулиці Івана Богуна. Вартість ремонту цієї міської вулиці оцінили в понад чотири мільйони гривень.

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції від учасників прийматимуть до 24 квітня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Івана Богуна у Володимирі становить 4,3 мільйона гривень.

Згідно з технічним завданням, передбачено такі роботи: демонтаж старого покриття, укладання плити перекриття на оглядовий колодязь інженерних мереж, перекладання горловин оглядових колодязів, розробка водообвідної канави та котловану, укладання ланок залізобетонних водопропускних труб, улаштування водопровідних колодязів, укріплення укосів земляного полотна та русла, улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, планування узбіч і встановлення дорожніх знаків.

Ремонт на вулиці Івана Богуна у Володимирі хочуть закінчити до 30 вересня цього року.

Гарантія на виконані роботи становитиме чотири роки.

Нагадаємо, у Володимирі також запланували поточний ремонт вулиці Богдана Лепкого та капітальний ремонт вулиці Сагайдачного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 22 Квітня 2023 14:38
треба на армію віддати кошти...хтось собі відкат відмиває.
Підпільник Кіндрат Показати IP 22 Квітня 2023 22:17
Які ремонти під час війни ??!! Ви що там, зовсім й..........ь ??!! Що зараз важливіше - ремонт дороги чи дрони для ВСУ ??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus