USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський надійшло 370 млн

10 Липня 2017 14:17
Із січня по червень 2017 року половину коштів від перевиконання митних надходжень спрямують на ремонт доріг в області. За ці гроші обіцяють облаштувати автошлях Луцьк-Володимир-Волинський.

Про це йшлося під час оперативної наради в облдержадміністрації 10-го липня.

Волинські фіскали інформують, що на 6 місяців індикативний показники для митниці встановили в сумі 2.5 мільярда гривень, а перевиконання склало 896.2 мільйона гривень. Відповідно, понад 400 мільйонів гривень переведуть на ремонт доріг в області.

Як звітували казначеї, 370 мільйонів гривень вже перерахували на ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКИХ МІКРОРАЙОНАХ МАСОВО РЕМОНТУЮТЬ ДВОРИ

Учасники наради також повідомили, що 5 договорів на ремонт дороги вже уклали й ще 4 ділянки проходять тендерні процедури. Після завершення цього процесу мають намір провести спільну нараду та розпочати виконання робіт.

Зауважимо, доки облдержадміністарція збирає думає, де й коли ремонтувати автошляхи, мешканці Клітицької сільської ради, що неподалік Каменя-Каширського, самотужки відремонтували дорогу, яка сполучає їхнє село з райцентром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus