USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волиньраді довіряють лікарю, який «взяв на себе удар біди»

24 Грудня 2014 16:40
Продовжити термін дії контракту з головним лікарем закладу, де лікуються десятки учасників АТО, рекомендують депутати облради.

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства і дитинства 24 грудня.

Депутати розглянули питання про продовження терміну дії контракту з головним лікарем обласної психіатричної лікарні Олегом Чернишем.

Він розповів, що у закладі вже пролікували 60 учасників АТО, і допомога їм залишається основним завданням. Наразі у лікарні перебуває 30 учасників АТО, проте згодом їх буде більше. Основні проблеми – наявність посттравматичного стресового розладу.

ЧИТАТИ ЩЕ «ДОНБАСЬКИЙ СИНДРОМ»: ВРЯТУВАТИ БІЙЦІВ ВІД САМОГУБСТВ

Нині волонтери надали 10 тисяч гривень на медикаменти для вояків. Серед проблем закладу – потреба в реконструкції котельні.

Депутати визнали, що він як справжній патріот України «взяв на себе увесь удар біди», адже у лікарні проходять реабілітацію військовослужбовці, постраждалі у зоні АТО.

Пропонувалося продовжити контракт на три роки, однак на підтримку очільника закладу висловилася голова комісії Галина Майко, яка запропонувала збільшити термін до 5 років. Члени комісії підтримали пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
бонд Показати IP 24 Грудня 2014 16:46
нормальний мужик. Хай керує.
Анонім Показати IP 24 Грудня 2014 19:33
Ха ха ха
Анонім Показати IP 24 Грудня 2014 23:03
Правильно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus