USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Волиньраді хочуть перевірити законність ухваленої програми

15 Серпня 2015 21:00
Депутати Старовижівської райради ухвалили програму, мета якої «покращення соціально-економічного та культурного розвитку району, підвищення рівня життя мешканців району». 50 тисяч гривень, передбачених нею, планують витратити на бензин, канцтовари та запчастини для службового автомобіля Старовижівської райдержадміністрації.

Про це стало відомо під час чергової сесії Волинської облради 14 серпня.

Як зазначила Валентина Блінова у своєму депутатському запиті до прокурора Волинської області Дмитра Чепіжака, 31 липня 2015 року депутати Старовижівської райради ухвалили програму реалізації райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень на 2015 рік, у якій передбачене виділення коштів у розмірі 50 тисяч гривень на придбання паливно-мастильних матеріалів, запчастин для автомобіля, господарських товарів, ремонт та обслуговування комп’ютерної техніки, службові відрядження тощо. Проте задекларована мета програми не співпадає з фактичним використанням коштів.

«Мета програми нібито забезпечення виконання адміністрацією покладених на неї повноважень, і, як наслідок, покращення соціально-економічного та культурного розвитку району, підвищення рівня життя мешканців району. Здоровим глуздом важко зрозуміти, як можуть покращити рівень життя людей канцтовари та запчастини для службового автомобіля РДА. Прошу вас перевірити законність ухвалення такої програми», - заявила Валентина Блінова. Колеги підтримали запит депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 15 Серпня 2015 21:43
"Здоровим глуздом важко зрозуміти, як можуть покращити рівень життя людей канцтовари та запчастини для службового автомобіля РДА." Дійсно, важко зрозуміти, чому ці службовці тратять державні кошти на забезпечення спроможності виконувати свої посадові зобов'язання.
Читач Показати IP 16 Серпня 2015 08:52
А що службовці мають за своі гроші купувати канцелярське приладдя? З держбюджету грошей практично немає на це. І зовсім інше забезпечення в міських радах міст обласного значення. Треба швидко провести адмінреформу, ліквідувати адміністраціі, передати повноваження місцевому сомоврядуванню. А тоді місцеві ради самі визначатимуться скільки вони спрямовуватимуть своім виконавчим органам на іх утримання.
читач Показати IP 16 Серпня 2015 12:01
цікаво. а скільки коштів витрачає на подібне Старовижівська районна рада7
Знаючий до читач Показати IP 16 Серпня 2015 21:41
Вчителі при таких же зарплатах купують в неменших кількостях папір - і не скаржаться!А то чинуші звикли смоктати із платників податків(а не держбюджету!)
підтверджую Показати IP 16 Серпня 2015 17:22
з/п службовця рядового 1218 + за стаж роботи 10-25%, + дуля ... на папір також дуля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus