USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Волиньраді обрали представників поліцейської комісії

16 Березня 2023 17:56
У Волинській обласній раді затвердили двох представників громадськості, які увійдуть до поліцейської комісії.

Про це стало відомо 16 березня під час сесії Волинської обласної ради. Депутати розглянули питання про обрання представників до складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції.

У результаті до складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції у Волинській області було делеговано двох представників громадськості.

Це представниця громадської організації «Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» Вознюк Руслана Адамівна та представник громадської організації «ІНІЦІАТИВА ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР» Тортина Віталій Іванович.

Відзначимо, делегування до складу поліцейської комісії представників громадськості передбачено законом «Про національну поліцію» в частині прозорого конкурсу і просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня, особистих якостей, відповідності їх посаді.

Законодавством передбачено, що до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції мають входити пʼять членів. З них двоє представників громадськості з бездоганною репутацією, високими професійними, моральними якостями і суспільним авторитетом обираються обласною радою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus