USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Волинській облраді оголосили конкурс на громадське представництво у поліцейській комісії

1 Березня 2023 12:09
Задля забезпечення прозорості кадрового відбору на службу у лавах патрульної поліції (як і до інших правоохоронних органів, крім СБУ) законодавство передбачає існування поліцейської комісії. До її складу входять по одному представнику від Міністерства внутрішніх справ, головного управління Нацполіції в області, Департаменту патрульної поліції, а також двоє представників від громадськості. Претендентів від суспільства, відповідно до процедури, на конкурсних засадах визначає обласна рада та рішенням сесії делегує їх для включення до складу поліційній комісії.

Рішення про це ухвалили члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, повідомляють у Волинській облраді.

Голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією Анатолій Вітів пояснив, що кандидатури для представництва у поліцейській комісії до обласної ради подають громадські організації. Визначені ними претенденти повинні мати бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості і суспільний авторитет. До відповідного клопотання громадської організації додається також заява кандидата про включення до складу поліцейської комісії та його автобіографія.

До 10 березня включно документи можна подати у виконавчий апарат Волинської обласної ради (м. Луцьк, майдан Київський, 9, каб. 323) або надіслати в електронному вигляді на e-mail: [email protected]).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus