USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Волиньраді поменшало депутатів

5 Березня 2014 11:00
Декілька обранців громади написали заяви про складення депутатських повноважень.

Заяви озвучив голова облради Валентин Вітер під час 24 позачергової сесії, що відбулася 5 березня.

Так, Віталій Карпюк у заяві оголосив про дострокове складення депутатських повноважень у зв’язку зі зміною місця роботи. За станом здоров’я склала депутатські повноваження Тамара Ковальчук, яка повідомила і про вихід з Партії регіонів, оскільки, «як мати, не може змиритися із пролитою кров’ю».
Поменшало і депутатів у групі екс-губернатора Бориса Клімчука. Петро Олешко повідомив про вихід з депутатської групи «Нова Волинь» та вступ у фракцію ВО «Батьківщина».

Про вихід із фракції Партії регіонів оголосили Олег Чикида, Юрій Лобач та Олег Борбелюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
саша Показати IP 5 Березня 2014 11:09
Олешко, гнида їб**на коли ти перестанеш спливати г***вно? Якщо його д***біли приймуть, то гріш ціна цій партії і виродкам, що її очолюють! Гнати клятого запроданця, хай Климчуку лиже далі!
1111 Показати IP 5 Березня 2014 11:09
А для чого перебіжчика Олешка брати назад в Батьківщину!!!!!!!
2222 до 1111 Показати IP 5 Березня 2014 11:40
Бабло всім потрібне!:)))
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 11:17
Пані. Тамаро ви прям як башкаленко....НЕЗАБУДЬТЕ ВІДДАТИ ЛЮДЯМ ЧЛЕНСЬКІ ВНЕСКИ!!!!
киска Показати IP 5 Березня 2014 11:28
а 10 років вона себе матірю не почувала? тамарко, як ти могла зрадити свого януковича, який для тебе був мало не богом? хоча б мотивування підібрала інше, а то курям на сміх. А скільки ж ти подоїла оту парртію, скільки рванула для себе бабла, така ативістка була, можна здохнути. І до якої тепер партії пристанеш, щоб ще лаве грабанути у тих роботяг, що на тебе пахали як раби. А ти їх матами обкладала. совість ще за комуняк промахала.
Олександр Показати IP 5 Березня 2014 11:55
А-ха-ха!!! Вони Олешка не тільки брали назад, а навіть пригрозили, щоб повертався у "Батьківщину". Олешки-хамелеони були і будуть завжди, а всім пора зрозуміти, що знову натсала черга "Батьківщині" адмінресурс використовувати. Такі діла, друзі.
ПАВЛО Показати IP 5 Березня 2014 12:46
Цікаво а до кого наші обранці з партії Тигипка... будуть приклеюватися мабуть де краще намазано.Перевертні жалюгідні справжні українці в лапках... від серця до серця.
Партієць Показати IP 5 Березня 2014 14:38
Для довідки: Олешко не перебігав, а його вигнали з фракції у 2012р, за ініціативою Грицюка, "За порушення партійної дисципліни". Олешко, після його вигнання з "Батьківщини", був увесь час в Обласній раді, позапартійним та позафракційним. Ви ж освічені люди - пошукайте в інтернеті інформацію, про церкви, якеі будував Олешко, про іншу його громадську діяльність... До чого ота вся жовч? Зараз об"єднуватись треба, проти спільного ворога, а не розпалювати ненавість до своїх же земляків!
Віктор Показати IP 5 Березня 2014 14:42
Раз стільки уваги до Олешка, то певно людина чогось варта? А регіональні тролі можуть слиною вдавитись - розпалити ворожнечу в "Батьківщині" не вийде!
Степан Показати IP 5 Березня 2014 14:43
Стільки жовчі і ненависті у ківерцівських "друзів", які не можуть пробачити образу пана Грицюка :) Виглядає смішно і недолуго. Старайтесь краще!
123456 Показати IP 5 Березня 2014 23:09
А де вже працевлаштувався "захисник селян" Віталій Карпюк, який у зв’язку зі зміною місця роботи не зможе виконувати депутатських повноважень? Знову в Києві? А як же люди, які довірили йому представляти інтереси Ковельського району по одномандатному окрузі? Зайняв позицію страуса і голову в пісок. Характеристику цьому "дєятєлю" сьгодні на сесії дав колишній однопартієць, земляк, відомий господарник, депутат Іван Смітюх (обоє в різний час працювали головами Ковельської РДА), який сказав : «Тут сидів Карпюк, який отримав два ордени. За що!? За доїльні апарати!?».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus