USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волиньраді розроблять антикорупційну програму

24 Жовтня 2019 18:03
Комісія з оцінки корупційних ризиків у Волинській обласній раді розробить нову антикорупційну програму на три роки.

Відповідне рішення ухвалили під час пленарного засідання 25 сесії Волинської обласної ради 24 жовтня.

Протягом тридцяти днів провести оцінку корупційних ризиків у Волинській обласній раді та підготувати звіт за результатами оцінки корупційних ризиків повинна новостворена комісія.

До складу комісії ввели: заступника голови облради Романа Карпюка (голова комісії); заступника керуючого справами – начальника відділу з питань організаційного забезпечення діяльності ради Олександра Ляшка (заступник голови комісії); консультанта з питань запобігання та виявлення корупції відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради Ірину Прус (секретар комісії); начальника відділу з питань фінансово-господарського забезпечення діяльності ради Олену Мельничук, начальника відділу з питань кадрового забезпечення діяльності ради Антоніну Яковчук, радника першого заступника голови обласної ради Михайла Щура, начальника відділу з питань гуманітарної та соціально-культурної сфери виконавчого апарату обласної ради Галину Карнаухову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus