USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родинам загиблих військових-волинян виплатять по 100 тисяч

23 Травня 2014 13:33
У Волиньраді вирішили використати кошти резервного фонду для допомоги сім’ям загиблих на Сході військовослужбовців.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 25-ї сесії облради, що відбулося 23 травня.

Депутати пропонували доручити керівництву області виділити 100 тисяч гривень сім’ям загиблих волинян. Так, Борис Загрева просив дати доручення голові ОДА та облради вирішити це питання оперативно за рахунок коштів капітальних видатків, або інших статей обласного бюджету з тим, що доцільно використати кошти із капітальних видатків. Адже це кошти на майбутні проекти, погодився Сергій Слабенко.

Голова облради Валентин Вітер наголосив, що для виділення коштів потрібно розглянути обласний бюджет та внести відповідні зміни. З його слів, сьогодні, «з коліс», ухвалити таке рішення юридично неможливо.

Депутат Святослав Кравчук запропонував доручити голові ОДА та голові облради вишукати кошти у сумі 2 мільйони гривень родинам загиблих та поранених з затвердженням під час сесії облради. Депутати підтримали запит колеги.

Як інформував директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, є пропозиція вивільнити 6,881 мільйона гривень з резервного фонду. Для цього потрібне доручення облради облдержадміністрації про виділення по 100 тисяч гривень кожній родині загиблих. Інформацію про родини військовослужбовців, які загинули на Сході, повинен надати військкомат.

Депутати підтримали пропозицію посадовця та доручили ОДА виділити кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучанин Показати IP 23 Травня 2014 13:41
передивлятися бюджет він буде! рішення ухвалити юридично неможливо! а на планшети депутатам в бюджеті гроші є? а на памятники - тоже є? там передивлятися бюджет не потрібно? от якби на рішенні можна було б зробити відкат пару тисяч гривень - то і передивлятися бюджет не треба було б. от така в нас власть -"все для народу". КОШМАР!!!
лучанин 1 Показати IP 23 Травня 2014 13:53
Знайдіть гроші, щоб допомогти цим людям, не залиште їх з горем наодинці. Інакше люди знайдуть вас з вашими памятниками і бандерштатами і зроблять памятники з вас.
Дмитро Показати IP 23 Травня 2014 14:44
ну 250 тис. то вже напевно всі знають де взяти, памятники можна і потім будувати ...
в жоп до Дмитро Показати IP 23 Травня 2014 15:12
крутить памятник?ваших клімчуків та башкаленків волиньсантехмонтажі,завод іскра,єрємєєвих..ось де кожен день схеми..горгу один (осс Романюка-горгута.ринкі) це сотні тисяч грн. в день..
їх до в жоп Показати IP 23 Травня 2014 15:13
нільзя ще.вони бізнєсмени..
Рита до в жоп Показати IP 23 Травня 2014 18:26
Клімчук та Башкаленко це теж люди з яких ви розпочали творити бєзпрєдєл в області - це по - перше, а по - друге - за час роботи цих людей НЕ ГИНУЛИ наші діти на своїй землі. Може пора включити мозги і назвати СПРАВЖНІХ винуватців смертей наших хлопців, а не по трупах рватися до влади. Може юлька, порошенко чи місцеві Придурочні С глянуть в очі бідних мам, і пояснять, у якій війні загинули ЇХНІ діти??????????
Родичка пораненого до Рита Показати IP 25 Травня 2014 08:54
Немає прощення тим біснуватим недолюдям, які ціною життів та здоров"я стількох молодих, здорових ( адже хлопці, яких мобілізовували, були повноцінними людьми) українців, приходять до влади, щоб задовольнити свої інтереси, та виконати завдання обам, джонів керрі, меркелів, і т.д. Невже наш народ і досі вірить у непричетність, американців до УСІХ ситуацій та трагедій, що відбуваються у нас В Україні. Невже думають, що вибори президента, це шлях до світлого майбутнього? Це ще один цвях, в кришку нашої свободи, цілісності, а головне життів українців, які вірять у такі казки. Чи ви вірите, що АТО дійсно вирішить усі проблеми та встановить мир на нашій землі? Так я скажу що це геноцид проти власного народу.
Анонім Показати IP 23 Травня 2014 14:48
Чому так мало. Ганьба. Спочатку посилають не озброєних, не навчених, не підготовлених на війну. А потім ще й копійки виділяють дітям за смерть батьків. У нас в Україні куча зажратих купляють собі квартири в Лондоні і вілли в Греції, вже не знають,куди своє бабло приткнути, а народ повинен подихати не зрозуміло чому.
123 Показати IP 23 Травня 2014 16:37
Як відправляти на схід воювати - то це вони всі знають як робити. А потім надати допомогу... Де ж цей Козюра і компанія, чому вони всі поховалися і не воюють. Чому бідних хлопців, без необхідного навчання, систем захисту відправляють невідомо куди??? А коли ховати будуть, всі прийдуть. Ну невже так має бути? Чому нашу "золоту молодь", яка на плечах батьків вибралися, ніхто не мобілізовує?
Анонім Показати IP 23 Травня 2014 19:25
По мільйону доларів як мінімум.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus