USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Волиньраді запалили свічки від Вифлеємського Вогню Миру

27 Грудня 2016 12:54
Волинські пластуни принесли в обласну раду лампадку з Вифлеємським Вогнем Миру 26 грудня. Цей світлий і теплий Вогник надії цьогоріч мандрує Волинню, починаючи з 14 грудня, інформували у прес-службі облради.

Саме цього дня польські харцери та священослужителі на українсько-польському кордоні передали Вогник нашим пластунам і духовенству. Відтоді пластуни розносять його по всіх адміністративних установах, роздають в соціальних закладах, школах та церквах.

"Цей вогонь зігріває. Він -- теплота, іскра любові до людей. Він спонукає творити добро. Ми хочемо, щоб в кожній родині на Різдвяному столі засвітився Вогник з місця народження Ісуса Христа", - каже старша пластунка Тетяна Сеник.

Лампадку з Вифлеємський Вогнем молодь передала першому заступнику голови обласної ради Олександру Пирожику. Він пообіцяв, що ця святиня з'явиться не тільки в кабінетах представницької влади, а й поїде до воїнів АТО на Схід.

Крім Вифлеємського Вогню Миру пластуни подарували обласній раді колядку у власному виконанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus