USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Волиньраду йде партія, створена за гроші Юри «Єнакіївського»

28 Вересня 2015 18:18
Партія, яка готується йти у обласну раду, зародилася в сепаратистському середовищі, стверджує український політик Ігор Палиця.

Нагадаємо, на Волині виник конфлікт між політичною партією і мережею супермаркетів з однойменною назвою «Наш край». Донедавна в області ніхто про згадану політичну силу навіть не чув, але минулого тижня партія «Наш край» представила кандидатів у депутати до обласної ради.

Список до Волиньради очолив депутат облради, колишній заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Як інформує видання «Волинська правда», члени партії повідомили, що в обласній раді, за умови їх обрання, будуть працювати над впровадженням енергоощадних технологій, здійсненням належної реабілітації воїнів АТО на Волині, домагатимуться використання бюджету і максимального його наповнення, відновлення роботи аптечних закладів в селах через працівників ФАПів, контролюватимуть будівництво доріг в сільській місцевості тощо.

Однак, під час представлення кандидатів у депутати до місцевих рад від партії УКРОП, член політради партії Ігор Палиця повідомив, що партія «Наш край» зародилася як рух за незалежність Бесарабії в той час, коли він працював головою Одеської облдержадміністрації.

Більш того, одним засновником «Нашого краю», зауважив він, був Антон Кіссе – компаньйон Івана Аврамова та Юрія Іванющенка (Юри «Єнакіївського»).

«Коли я був головою Одеської ОДА, партія «Наш край» почала зароджуватися в Бесарабії в так званому болгарському районі. Її засновником був Антон Кіссе – компаньйон Івана Аврамова і Юри «Єнакіїївського». Ця партія створювалася на гроші «Єнакіїївського». Коли я був в облдержадміністрації, СБУ нам писала директиви з Києва про те, що треба звернути на це увагу, що це сепаратизм і що на місці розвивається рух за незалежність Бесарабії, а ми нічого не робимо», - повідомив Ігор Палиця.


Згодом, зауважив він, в партію увійшли нові засновники - з Адміністрації Президента. І з цього часу про сепаратизм і фінансування партії говорити перестали.

«Сьогодні ми бачимо партію «Наш край» вже тут, вони вже не сепаратисти. Те, що там є гроші Юри «Єнакіївського» нікого не хвилює. Але я думаю, що влада буде здивована після місцевих виборів, вона зрозуміє і побачить суспільну довіру і оцінку їх роботи», - резюмував політик.

Додамо, що міський осередок партії «Наш край» очолює колишній Луцький міський голова Антон Кривицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 18:33
поки не встановить фонтан в центрі, як він урочисто обіцяв колись на день незалежності, нехай до влади і не преться,накрав добре - хай виконує обіцянки, у волинян не така коротка пам`ять, як нахабним і жадібним брехунам хотілося б
Волинянка до Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 19:26
За фонтан питайте Романюка, а не Палицю(як і за паскудну дешеву бруківку на Театральному майдані - Романюк просив Палицю, щоб ту бруківку укладав Автодор - гроші стирили, а бруківка там - л@йно! Порівняйте її з тією, що перед ЦУМом...). Палицю не підтримую, але все, що він обіцяв - робить. Якщо накрав, як ви вважаєте, то посадіть його, а не гавкайте, як паршива Моська на слона! Просто подібних вам субєктів душить величезна жаба...
лучанка до Волинянка Показати IP 28 Вересня 2015 21:42
фонтан взагалі-то - обіцянка ще пана Кривицького, коли був мером....
Анонім до Волинянка Показати IP 28 Вересня 2015 22:35
я маю на увазі саме кривицького- читайте уважно статтю і про яку політичну партію в ній йдеться, до чого тут Палиця, фонтан на день Незалежності привіз,продемонстрував його роботу (пропіарився) і обіцяв встановити саме кривицький
аяяй до Волинянка Показати IP 29 Вересня 2015 10:52
брєд
555 до Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 21:27
Шановний Аноніме! В Україні війна, яку наші державні мужі чомусь стидливо називають АТО, а Вам болить фонтан в центрі. У волинян справді "не така коротка пам"ять" і дуже добре бачимо хто що робить для Луцька і лучан - а хто черговий раз пудрить нам мізки, навіть під новими прапорами і гаслами.
Анонім до 555 Показати IP 28 Вересня 2015 22:44
це ви розкажіть нашій першій леді,її чоловіку,кулявлобові і ін.міністрам, які схоже взагалі не розуміють в якому *івні наш народ зараз, а обіцянки треба політикам виконувати за будь-яких обставин, вже роками розповідають про зняття депутатської недоторканості і що зняли - знов проїхали, не дивлячись на те, що у нас тепер керує така "демократична і європейська " коаліція
Софа Показати IP 28 Вересня 2015 19:12
ой я вас умоляю чия бы корова мычала, кто как "зарождался", У всех рыльце в пушку,
)) Показати IP 28 Вересня 2015 19:17
проект фонтану мала надати міська рада, палиця пообіцяв профінансувати наданий проект і тут - на мінуточку! романюк і ко досі не спромоглися надати цей проект. стоміліонів причин і про що щас говорити, а ?
Не рада, а клоунада Показати IP 28 Вересня 2015 19:33
Це як класно власники мережі супермаркетів "Наш край" вміють конфлікти залагоджувати, якщо ще три-чотири тижні тому вони заявляли, що жодного відношення до однойменної партії не мають, а сьогодні вже Корсак у їх списках!!! Позорище та й годі! Отак продатися за місце в списку. А як же принципова позиція (якщо вона, звичайно, колись була), імя, власна репутація? Коротше кажучи, залишились одні шкурні інтереси. Справді якась клоунада і посміховисько.
з Володимира Показати IP 28 Вересня 2015 20:01
Продажні, білякоритні свині. Геть від годівниці! Не понаїдалися? У "княжому" вся Саганюкова бикот@ туди попре!!!
волинь Показати IP 28 Вересня 2015 20:08
вони обое одинакови брехуни
Місцевий Показати IP 28 Вересня 2015 20:13
Шановний Ігоре. Петровичу несллідно з. Вашоі сторони і нерозумно говорити про грощі на які заснована люба партія бо попадете в проспк і з укропом хай визнаються виборці вони в розумні і на такі речі не ведуться
Яна Показати IP 28 Вересня 2015 20:52
А хіба пан Палиця і партія "Укроп" не "проект" Коломойського?Хіба Палиця не був при владі?І що він при владі корисного зробив?Може хтось його "мегапроекти" нам покаже?
бідо ти до Яна Показати IP 28 Вересня 2015 22:02
його мегапроект - це допомога людям. а ти багатьом допоміг?
сава Показати IP 28 Вересня 2015 21:09
Більше 20-ти років Кравчук був безмінним першим заступником луцьких міських голів. І не знав. що треба робити в місті. Як тільки пішов на пенсію, зразу ж просвітлився. Виявляється, без корита не те життя.
добряк Показати IP 28 Вересня 2015 22:10
при кривицькому запамяталось були найгірші дороги,хватить з нас цього діяча
Укроп Показати IP 28 Вересня 2015 22:12
Партія "Наш край" та БПП "Солідарність" працюють разом, практично через один виборчий штаб. Координують та узгоджують свою діяльність. Обирай свідомо !!!!
123 Показати IP 29 Вересня 2015 09:09
Куди той кривицький і кравчук знову пруться, що без корита вже туго? І який дурень ще за них буде голосувати. Ви вже пенсіонери і крапка. Нехай іде молодь, і ті що були в АТО, тоді може щось в цій державі зміниться.
лучанин з прадідів Показати IP 29 Вересня 2015 14:03
Комуняки не добиті..а сір Кривицький знов до корита..а парк ним вирізаний заріз чагарником..навіть тоді всі колоди не вивіз..г**да.За Палицю не треба тут помиї лити.не має в місті людини щоб стільки для міста зробила і головне робить..Тут сильно за ляпу пнулись і що? Хтось його чув?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus