USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Волинській дитячій лікарні – троє малюків, від яких відмовилися мами

19 Квітня 2021 16:10
У Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства перебуває троє малюків, які очікують переведення у Будинок маляти. Найменшій дитині всього 2 тижні. Необхідними речами вони забезпечені.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила генеральна директорка об’єднання Ірина Горавська.

Сьогодні у соцмережах з’явилася інформація про те, що в закладі перебуває двоє малюків, від яких відмовилися мами. Авторка допису просила допомогти з сумішами і предметами гігієни для цих діток.

Однак Ірина Горавська зазначила, що у діток є все необхідне: і суміші, і підгузки. Більше того, у закладі перебуває зараз не двоє, а троє малят, яким відповідно 2 тижні, 2 та 4 місяці.

«У нас не двоє, а троє таких діток. Найменшій дитині – 2 тижні. У нас всього вистачає: і харчування, і все решта у нас є. Наприклад, суміші в нас є для різних діток: від народження до року. З цим допомагають благодійні організації, ми навіть самі не купуємо», – зауважила вона.

Каже, можливо, прохання озвучив хтось із медперсоналу, бо, звісно, діток шкода. Та найнеобхіднішим, переконує, вони забезпечені. Наразі малюків готують до переведення у Будинок дитини.

Зокрема, старших хлопчиків, яким 2 і 4 місяці, мали перевести раніше, але вони були в контакті з дітками, хворими на вітрянку. І хоча вони не захворіли, та медики мусили витримати 21 день карантину. Найменшу дитинку, якій всього 2 тижні, переведуть у Будинок дитини після того, коли їй буде уже місяць, адже вона надто маленька. Ірина Горавська запевнила, що діти здорові і не потребують ніякого лікування.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Непойняв Показати IP 19 Квітня 2021 17:05
а тати теж відмовились?
Луцьк до Непойняв Показати IP 19 Квітня 2021 17:40
1. Мабуть, так, на 9 місяців раніше. 2. То не тати.
Я Показати IP 19 Квітня 2021 17:07
Можливо,цю статтю прочитають люди,які не можуть мати діток - ось він,ваш шанс стати батьками!!! Троє прекрасних крихіток чекають на своїх тата і маму!!!
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2021 17:28
Мабуть там і "мами" і "тати" однакові... Тобто - без мізків!
найкращий лікар Показати IP 19 Квітня 2021 19:13
Нічого, головне що діти живі і здорові, виростуть. Однак все-таки колись прийде час, що цим горе-мамочкам не буде кому стакан води подати та доглянути немічних в старості - закони життя такі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus