USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинській глибинці встановили вуличні тренажери

19 Липня 2016 08:21
У маленькому селі Руда, що на Любомльщині, облаштували спортивний майданчик з вуличними тренажерами. Відкриття об’єкту відбулося на День села - 17-го липня.

Ініціативна група з Руди давно мріяла про таку платформу для розвитку фізичної культури, - інформує КОРДОН.

Місцева громадська активістка Тетяна Горайчук написала проект “Спортивний майданчик – запорука активного дозвілля сільської молоді”, який став одним із переможців першого туру програми мікрогрантів “Крок назустріч”. Із шести проектів-переможців цей – вже четвертий, який реалізований.

За умовою конкурсу «Крок назустріч», загальна вартість проекту ініціативної групи села Руда сягає 30 тисяч гривень, 20 тисяч з яких – ініціативні мешканці отримали за перемогу від благодійників.

«Для такого маленького села – це немов «пробудження». Нам дали можливість розвивати самим інфраструктуру села – і ми скористалися цією можливістю», – каже представниця ініціативної групи села Руда Тетяна Горайчук.
Вона також наголосила, що й надалі буде брати участь у написанні подібних проектів. Зокрема тих, які стосуються енергозбереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
селюх Показати IP 19 Липня 2016 08:54
вибори пройшли можете і зняти та здати на склад до наступних

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus