USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На території гімназії у Володимирі за 400 тисяч встановлять вуличні тренажери і комплекс для воркауту

25 Січня 2022 22:36
Комплекс вуличних тренажерів у рамках громадського проєкту «Тренажери – запорука здоров’я дітей та дорослих» до середини березня встановлять на території Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського.

Навчальний заклад уже оголосив торги для придбання обладнання. Тендер триває на сайті державних закупівель. Пропозиції від учасників прийматимуть до 28 січня. Аукціон розпочнеться 31 січня.

Очікувана вартість вуличних тренажерів становить 405 тисяч гривень.

За ці кошти для гімназії мають намір придбати орбітрек, гребний тренажер, тренажер для м’язів стегна, степпер (розгинач стегна), тренажер для тяги зверху (жим від грудей – горизонтальний жим), тренажер для горизонтального жиму ногами, повітряний ходок, тренажер для жиму від грудей, біцепс-машину, вуличний тенісний стіл, сидіння для стадіону та спортивний комплекс «Workout» (у складі рукоходу під кутом, перекладин для підтягування, стін-бар’єрів, лав для пресу з упором для ніг, паралельних брусів, шведських драбин, канату для лазіння, півсферичного снаряду для виходу на дві руки, перекладини для підтягування з паралельним широким і вузьким хватом, елементів для тренувань із петлями, гімнастичних кілець та рукоходу).
Комплекс для воркауту
Комплекс для воркауту
Це обладнання гімназії імені Олександра Цинкаловського у Володимирі мають поставити в період із 1 литого до 15 березня цього року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 26 Січня 2022 19:38
С*ки ви про дітей думаєте!!!! Встановіть лежачий поліцейський або світлофор біля 1 школи!!! Дорогу дітям неможливо перейти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus