USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинській лікарні встановили третій сучасний ангіограф

15 Лютого 2023 14:45
Новий сучасний ангіограф, нещодавно встановлений у КП «Волинська обласна клінічна лікарня», призначений для надання медичної допомоги хворим із гострою патологією насамперед судин серця та судин головного мозку.

Загалом введення його в експлуатацію збільшить кількість налагоджених упродовж 30 років ендоваскулярних діагностичних та лікувальних втручань, а також гарантуватиме їх цілодобову доступність для ургентних хворих. І це третій ангіограф із нині встановлених у закладі, інформують у лікарні.

«Лікарня здобула великий досвід ангіографічних втручань. Інвазивні кардіологи, кардіохірурги, судинні й нейрохірурги успішно проводять:

– селективну коронарографію, коронарні стентування та ангіопластики;

– зондування камер серця;

– церебральну селективну ангіографію;

– тромбекстракцію при гострому мозковому інсульті;

– емболізацію артеріальних аневризм головного мозку, артеріовенозних мальформацій судин головного мозку, судин пухлин головного, спинного мозку та хребта;

– роз’єднання артеріовенозних патологічних співусть;

– ангіопластику та стентування судин головного мозку;

– стентування сонних артерій;

– ендоваскулярне протезування черевного відділу аорти;

– ендоваскулярні та гібридні втручання при критичній ішемії нижніх кінцівок;

– ангіографічні дослідження при захворюваннях центральних та периферичних судин, при онкологічній патології;балонні ангіопластики при стенозах, аневризмах і травмах магістральних артерій;

– емболізацію судин при кровотечах, ангіодисплазіях, онкологічних захворюваннях;

– селективну внутрішньоартеріальну фармакотерапію при онкологічних захворюваннях та остеомієлітах4

– імплантацію кава-фільтрів при ТЕЛА та венозних порт-систем.

Ангіограф SIEMENS ARTIS ONE розмістили в спеціально збудованому приміщенні у межах відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги якнайближче до місця приїзду автомобіля екстреної медичної допомоги. Це створює найкращі умови для термінової подачі пацієнта в рентгенопераційний блок», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus