USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Волинській ОДА хочуть продати майно підприємства-«державної прокладки»

31 Липня 2018 10:49
Негідниками назвав голова Волинської облдержадміністрації керівництво ДП «Волиньвугілля». З його слів, підприємство є «державною прокладкою між шахтами і Мінвугілля» та не виплачує заробітної плати.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 31 липня.

Заслуховуючи підсумки роботи Головного територіального управління юстиції в області щодо підприємств, які не виплачують зарплату працівникам, голова ОДА Олександр Савченко зауважив, що ДП «Волиньвугілля» це «державна прокладка між Мінвугілля і шахтами», тож потрібно продавати його майно.

«Сьогодні люди, які не виплачують аліменти, позбавляються права виїзду закордон, а ми не пробували, щоб Пилипюк і всі, хто очолює «Волиньвугілля», теж були позбавлені виїзду? Я постійно шукаю якийсь нажим на негідників. Я їх називаю негідниками, хай у суд на мене подають. Вони ображають людей, не платять зарплату», - відзначив голова ОДА, звертаючись до представників ГТУ юстиції в області.

Як стало відомо, наразі майно підприємства, яке не задіяне у виробництві, перебуває на реалізації.

Голова ОДА відзначив, що наразі панує колективна безвідповідальність, коли керівники шкодять державі і лишаються без покарання. На його думку, «повинна земля горіти під ногами у всіх, хто ображає шахтарів, які працюють у нелюдських умовах під землею».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Липня 2018 12:40
Давно вже треба розiгнати тую шарашкiну контору з назвою ДП "ВолинньБЕЗвугiлля"! Вугольку вони не добувають, шахтарi без грошей, а конторське начальство жируе!
влад Показати IP 31 Липня 2018 16:46
В першу чергу жирує Венгрін А.П. з своїм вірним псом Пилипюком А.П. які забирають з шахт вугілля, а платити за нього не збираються, куда дивляться правоохоронці. На цих ділках кримінальних справ як блох на собаці.
софія Показати IP 31 Липня 2018 18:35
Молодець Савченко хоч хтось цінить шахтарів. Вугільників Волині просто знищують, називатись шахтарем стає стидно. скільки можна стояти з протягнутою рукою. Чому банди які знаходяться біля вугілля, жирують їздять на дорогих авто, живуть в палацах, а шахтарі на важку працю, і в основному на велосипедах. Може вже пора зайнятись цим генеральній прокуратурі. Відкиньте ту банду від шахт, закрийте тих Пилипюків, зробіть подарунок шахтам Волині до дня шахтаря, ми всі за це Вам подякуємо. САВЧЕНКО ТАК ТРИМАТИ !!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus