USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА призначили нового «відповідального за коронавірус»

13 Липня 2020 17:42
Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко після звільнення своєї заступниці Тетяни Щербак призначив нового керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням на території області коронавірусу.

Відповідне розпорядження голова ОДА підписав сьогодні, 13 липня, інформує Волиньпост.

Відповідно цього документу, новим «відповідальним за коронавірус» Погуляйко призначив свого заступника Олександра Троханенка.

Нагадаємо, заступниця голови ОДА Тетяна Щербак та радник очільника області Еміль Мікаїлов звільнилися 10 липня. Офіційна версі - звільнення за власним бажанням.

Раніше Тетяна Щербак була керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням на території області коронавірусу. Під час пандемії коронавірусу вона стала одним з найпублічніших представників ОДА, рупором обласної влади щодо заходів, яких вживали в області, статистики захворюваності тощо, оскільки була спікером періодичних брифінгів на цю тему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 13 Липня 2020 18:31
Призначили автора знаменитої цитати: "Жрать хатіте?".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus