USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Волинській ОДА призначили нових керівників

19 Травня 2014 10:59
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт представив нових керівників структурних підрозділів. Це сталося 19 травня під час оперативної наради, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

На початку наради Григорій Пустовіт озвучив інформацію про нові кадрові призначення. Тож він представив керівника апарату облдержадміністрації Дмитра Дубняка. На посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю призначили Ольгу Чубару. Начальником відділу забезпечення діяльності керівництва стала Олена Козюпа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
вітя Показати IP 19 Травня 2014 11:46
козюта чи козюра?
Гога Показати IP 19 Травня 2014 11:54
Та пора вже розганяти ту нікому не потрібну обладміністрацію, а вони тільки плодяться, як таргани.
Іван Показати IP 19 Травня 2014 12:17
За які заслуги чубару??? за це хлопці гинули???? Невже ніхто не бачив її походеньок і гульок? яка достойна людина слів немає... позор
Ріксон Показати IP 19 Травня 2014 12:30
пане Пустовіт, совість не гризе? хто вам її нарадив??? Чому в Кіндера не запитали про її роботу в Ковелі? чи може "покровітєлі" надавили? чим ви кращі за папєрєдніків. с..кі
ВОЛОДЯ до Ріксон Показати IP 19 Травня 2014 13:03
ПОПЕРЕДНІЙ КЕРІВНИК УПРАВЛІННЯ БУВ І ЗАЛИШИТЬСЯ ПОРЯДНОЮ СПРАВЕДЛИВОЮ ЛЮДИНОЮ, ЯКИЙ І РОБОТУ ЗНАВ ТА ЗУМІВ ЗГУРТУВАТИ КОЛЕКТИВ, ЯКИЙ ТЕПЕР РОЗВАЛИТЬ ЧУБАРА ЕНД КОМПАНИ...ШКОДА
Ріксон до ВОЛОДЯ Показати IP 19 Травня 2014 13:10
Про МАА нічого поганого не писав, не переводьте стілочки, чи "сливочки" пліз)))
Західняк до ВОЛОДЯ Показати IP 19 Травня 2014 14:12
Попередній це ти маєш на увазі - Андрія Мельника? Таких сук треба вбивати на місці
Ольга до Західняк Показати IP 19 Травня 2014 14:31
Шановний, побійтесь Бога! як ви можете такі слова говорити? всім нам - Бог суддя. а ваші слова більше свідчать про особисту неприязнь. мабуть, відчуваєте конкуренцію.
Мельник до Західняк Показати IP 19 Травня 2014 14:43
От, Ви, мені скажіть, за що??? чим він гірший чи може кращий за теперішніх керівників ОДА, Облради
це ще люд з роботи н до Мельник Показати IP 19 Травня 2014 15:15
Мельник АА точно не був кращим а чому є гіршим то ви подивіться на Крим на Луганськ на Донецьк? Ще питання є? Чи може давайте згадувати "На Волині фашизм не пройде" І колорадні стрічки ? Чи роздутий штат з складу молодих регіонів? Був чи є членом зрадницької партії значить є зрадником на усе життя!
Припиніть до це ще люд з роботи н Показати IP 19 Травня 2014 15:36
шановні коментатори, залиште в спокої людину й ваше брудне обговорення! це вже історія! якась підлиза вирішила перевести увагу, вам це вдалося.
Варвара Показати IP 19 Травня 2014 12:44
А коли всяких никитюків, тимейчуків, кучмуків та інших дерибанщиків повиганяють.
Лікар Показати IP 19 Травня 2014 12:50
Варвара. Не пускай піни.захлебнешся.
Варвара до лікаря Показати IP 19 Травня 2014 14:00
А Вам теж кості від дерибану перепадали?
Анонім Показати IP 19 Травня 2014 14:21
Вже всім кості перемили? Слава богу! Вам сам чорт не вгодить.Видно по конкурсу не пройшли та й гадите зі злості.
ВІ,,,А до Анонім Показати IP 19 Травня 2014 14:52
А был ли конкурс? Ви і надалі думаєте що люди поговорять і забудуть? нам будуть і надалі в очі брехати і ми будем вірити? згадайте майдан. свідомість в людей уже не та, шановна... ви конкурсами прикриєтесь. ну ну
Qwest до ВІ,,,А Показати IP 19 Травня 2014 15:47
Гадаю , Сашко Мартинюк знає про ту інтригу з призначенням чубари. Розумовий потенціал порівняйте. Так і будемо жити...
Ольга до Qwest Показати IP 19 Травня 2014 16:09
Що рівнати? треба порівнювати те що є, а не те чого нема. Вважаю, люди знають що у неї є хорошого, а чого немає. Нє, но як так можна? вони всі і далі нас за стадо тримають? Шапка в другу сторону і впірьод, я всігда була за жульку. єто ідіал во всьом.
Діма Показати IP 19 Травня 2014 15:07
людина, яка себе реалізовує на роботі, залишаючи десяток днів відпустки у спогадах минулих літ. До теперішньої професійної діяльності у статусі заступника директора ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк йшов через Волинський державний університет (спеціальність – облік та аудит), чиновницькі посади у Волинській ОДА (у головному управлінні економіки та помічником заступника губернатора Василя Байцима) і Луцької міської ради (начальник відділу майна та заступник директора департаменту економіки). Незважаючи на досвід управлінця, 9 ранг і перспективу успішної кар’єри, до державної служби ставиться скептично. У ній нема простору для самореалізації, - каже Дмитро Олександрович. -Мені пропонували бути і директором департаменту економіки, і йти заступником до Владислава Стемковського, але це мені не до душі. Відверто кажучи, деколи читаю листи, які пишуть чиновники, – їхні завдання і плани іноді просто не виконувані.
Додам до Діма Показати IP 19 Травня 2014 15:32
Уточнюйте, що це коментар трирічної давнини...) Але ж люди не міняються))
Діма Показати IP 19 Травня 2014 15:11
Екс-заступник директора ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк з початку липня обіймає посаду радника директора ДП «Волиньторф», бо бачить у цій галузі перспективу для Волині. Про це він розповів у телефонному коментарі інтернет-виданню «Під прицілом». Дмитро Дубняк розповів, що завод планує нарощувати об'єми виробництва. У першу чергу завдання полягає у відведенні та освоєнні нових торфовищ на території Маневицького району. Ринок збуту для своєї продукції він бачить не тільки по усій території Волині, а й на Рівненщині. Не виключає можливості переходу на альтернативний вид палива і обласного центру, і така перспектива, зі слів Дубняка, залежить виключно від позиції міської влади. Про ситуацію з різким подорожчанням торфокрихти на піддприємстві Дубняк говорити не хоче. Запевнив, що на питання з цього приводу згодом готовий відповісти директор підприємста Олександр Шульга. Не дуже охоче Дмитро Дубняк коментує і своє звільнення з попереднього місця роботи. «Я не хотів би цього коментувати. Можу сказати одне. Я – самодостатня людина і піти – це було моє рішення», - сказав Дубняк. І хто за цим усім стоїть...
Отож до Діма Показати IP 19 Травня 2014 15:34
За всіма його "уходами" хтось стоїть, проіскі режиму, старання нєдругів. Одним словом, ніде не згодився, то візьмімо його апаратом ОДА керувати. Хай вже там перед ліквідацією все розвалить)
знаючий Показати IP 19 Травня 2014 22:08
а чи то випадково не волиньторф намагався обанкротит еремеев. от ы здогадуйтеся хто за цим дубняком стоъть
він Показати IP 21 Травня 2014 22:09
перед цим призначенням дубняк місяць керував департаментом ЖКГ ОДА За цей час забрав новий компютер і службову авто. скажіть що це якщо не зловживання с лужбовим становищем. Босота і голота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus