USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинського бійця АТО народилася донечка

1 Липня 2016 23:40
У волинського бійця і його дружини з Донеччини народилася донечка Олександра.

Про це повідомляє Громадське. Волинь.

29 червня дитину забрали з Рожищенського пологового будинку.

Володимир Кривов’язюк перебував в зоні АТО з початку війни на сході України. Він – військовослужбовець 24 ОМБ.

Красний Лиман, Ямпіль, Сєверодонецьк, Миколаївка, Кримське — це лише кілька «гарячих точок» Донеччини, де довелося побувати волинянину.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало про волинського бійця Володимира Кривов'язюка, який після отримання свідоцтва про середню освіту пішов відразу до війська, та про незвичайний гостинець від чиновників пораненому волинянину.

З майбутньою дружиною Євгенією познайомився у Лисичанську. Коли там почалися активні військові дії, мама Володі Аліна зателефонувала дівчині і запропонувала їхати на Волинь. Волонтери рожищенської Самооборони Володимир Добровольський і Юрій Пусяк привезли дівчину до майбутньої свекрухи. Згодом Володимир Кривов’язюк був важкопоранений. Ворожа куля розтрощила руку. Хлопця відправили на лікування до Гамбурга в госпіталь Бундесверу, де йому поставили штучний суглоб.

Наречена діждалася Володимира і восени 2015 пара відгуляла весілля. 27 червня у сім’ї, що поєднала захід і схід України народився первісток. Дівчинку нарекли Олександрою.

У мирному житті на малій батьківщині Володимир і Євгенія займаються волонтерською діяльністю, продовжують підтримувати тих, хто відвойовує Україну на східному кордоні. Мама Володимира Аліна – секретар Районної спілки учасників АТО. Теж допомагає хлопцям добиватися того, що їм гарантувала держава.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ігор Показати IP 1 Липня 2016 23:52
хай росте здорова і щаслива!
Макс до ігор Показати IP 2 Липня 2016 08:27
коментар було видалено
Вася Показати IP 1 Липня 2016 23:57
Ото новина, в мене в сусіда теж
Андрій до Вася Показати IP 2 Липня 2016 08:39
Ви що, волонтерам треба показувати свою роботу і постійно про себе нагадувати. Чергова замітка про потужні врожаї картоплі в учасника АТО, газ в хаті учасника АТО і так до безкінечності...
Прийшов з повиною Показати IP 2 Липня 2016 07:23
коментар було видалено
Макс Показати IP 2 Липня 2016 08:26
коментар було видалено
Олег Показати IP 2 Липня 2016 11:41
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Липня 2016 11:50
Нехай росте здоровенькою на радість бійцю та його родині!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus