USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У волинському інтернаті будують спортивну та актову зали

6 Грудня 2013 18:10
Вихованцям Володимир-Волинської школи будують спортивну та актову зали. Так, у Володимир-Волинській спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» будують спортивну та актову зали. Будівництво ведеться за державні кошти, - інформують у прес-службі ОДА.

Рівень готовності об’єкта, кажуть тут, – 85%. Нині майстри КП «Промжитлобуд» здійснюють внутрішньо-оздоблювальні роботи, а зовнішні, крім благоустрою, - уже виконані. Будівництво залів наближається до завершення. Уряд спрямовує кошти, а обласне казначейство, своєю чергою, перераховує їх на рахунки за місцем призначення. Днями область направила черговий транш грошей на це будівництво. Зали, кажуть будівельники, роблять згідно з європейським зразком.

Об’єкт планують здати у першому кварталі наступного року. Загальна кошторисна вартість робіт цього проекту становить понад 7,8 мільйона гривень. Будівництво фінансується з державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з Володимира Показати IP 6 Грудня 2013 18:52
Будують,бо директор депутат обласної ради та ще й регіонал. І НШИМ - Х.... ! Хочеш в цій державі бути білим- лижи владі зад.Неправильно думатимеш- х..... що отримаєш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus