USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У волинському медзакладі добре годують, але не обстежують

10 Квітня 2014 21:17
У Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни годують дуже добре, однак, зробити всі необхідні обстеження не можуть, бо немає обладнання.

Головний лікар медзакладу Тетяна Масікова звернулася до депутатів обласної ради за допомогою.

Її звернення розглянули під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я людини сьогодні, 10-го квітня.

«Ми вже два роки без стаціонарного рентгенівського апарату. Старий швидко демонтували, бо очікували новий. Його навіть закупили. Однак він не встановлений, бо не перерахували гроші постачальнику. Хочу зазначити, що у нас хороше харчування, зробили ремонти приміщення і палат», - каже Тетяна Масікова.

Щоб повернути борг фірмі й заплатити за встановлення медобладнання, а також на навчання персоналу потрібно 648 тисяч гривень. Їх мали б виплатити з держбюджету, проте віз і нині там.

Заступник голови комісії Михайло Бегаль сказав, що грошей в обласному бюджеті на це теж немає: «От чого туди поступає пацієнт!? Щоб лікуватися. Це добре, що харчування хороше, однак люди приходять до вас лікуватися. Це не ви винуваті, така система, однак зараз ми нічого там не зробимо».

Так як старого рентгенівського апарату немає, а новий не встановили, стареньких возять на обстеження в інші лікувальні заклади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Olha Показати IP 10 Квітня 2014 22:14
Зато хунта харчується за гроші українців в своїх столовах Кабміну,ВР і т.д. і жере добре.За своє бабло не хоче жерти ,як всі офісні працівники.
Волинянка до Olha Показати IP 10 Квітня 2014 23:16
Бюджетні корита дуже спокушають людей
віп Показати IP 11 Квітня 2014 00:45
коментар було видалено
Знайка Показати IP 11 Квітня 2014 10:04
Хоч би вже Бегаль мовчав! Лікувли батька за півтора місяці два рази від усіх болячок, а справжнього діагнозу - запелення легень не побачили!! Аналізи теж були, як в онокохворого, а в Луцьку показники були вдвічі менші, то хай краще слідкує за своїм персоналом і прожене нарешті п'яниць- заввідділенням, які лише калічать, а не лічать. В лабораторії Ратнівської лікарні теж не погано провести розмову...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus