USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку автобусам №3 змінили маршрут

18 Січня 2019 15:06
Автобусам №3, які курсують від Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни до села Гаразджа, змінили маршрут.

Тепер кінцевою зупинкою для маршруток стане тролейбусне кільце перед кладовищем у Гаразджі, повідомляє Перший.

Раніше маршрутки розвертались в районі вулиці Вишневої. Оголошення про зміну маршруту розмістили у автобусах.

«Луцькому АТП 10701», яке обслуговує маршрут, розповіли, що скорочення пов’язане із складними погодніми умовами: маршруткам немає місця, де розвернутися в районі Вишневої.

«Скрізь сніг, ожеледиця. Це зробили для того, аби не сталось ніяких ДТП. В районі Вишневої маршрутки розвертались на трасі міжнародного значення , там і зупинка не облаштована. В разі чого, то винними зроблять нас», – повідомили в підприємстві.

«Хай відповідні органи приведуть все в порядок і згідно з документами забезпечать хоча б мінімальну безпеку руху. Раніше, коли не було снігу, то хоча б обочину можна було трохи зайняти. Але навіть тоді, коли там зроблять розворот, там зупинки маршрутки не буде, бо її немає облаштованої», – пояснюють в «Луцькому АТП 10701».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 18 Січня 2019 16:11
Хіба пасажирам, яким треба до кладовища, безпечно там переходити дорогу ? Маршрутками №3 користуються в основному ті, хто їдуть до кладовища, часто - старші люди. Тепер скільки ще треба ідти пішки та ще й як там небезпечно переходити дорогу! Машини літають там на скаженій швидкості на два боки. Тут причина одна: перевізник просто економить пальне та пару кілометрів, бо там мало пасажирів.
Лучанка до лучанка Показати IP 22 Січня 2019 18:30
Тут не перевізник економить кошти, а десяток водіїв, які не хочуть зайвих 300 метрів проїхати і зробити розворот згідно ПДР. Чомуводії автомобілів, які виїзджають з вулиці Вишневої не скаржаться, що немає можливості виїхати в напрямку Луцька.Для них розворот є, а водії маршруток просто рахують людей за "бидло". І дітей багато їздить з Луцьких шкіл та ще й в другу зміну: то їм від Білочки пішки треба йти тією трасою, де немає пішохідної доріжки. Маршрутом № 3 користуються навіть із сусідніх сіл жителі. А водії все скаржаться , що немає пасажирів.... Не хочуть виконувати умови договору на перевезення - нехай переходять на інші маршрути. І біля кафе зупинятись , де взагалі зупинок немає( ні "На вимогу", ні обладнаних, то зупинятись можна. Відділу транспорту варто провести кілька перевірок на даному маршруті , щоб бачити як виконуються умови договору на перевезення і чи дійсно немає умов для розвороту.
Лариса Показати IP 18 Січня 2019 16:23
Підтримую! До кладовища ми їдемо не з пустими руками та ще й скільки ідти потрібно. Та й небезпечно переходити там дорогу. Кінцева зупинка повинна бути біля кладовища Гаразджа. Просимо владу терміново відреагувати на це.
Таня Строцюк Показати IP 18 Січня 2019 18:44
Краще який ідіот заборонив повертати наліво до кладовища, а їхати біс знає куди на розворот. Таке враження що ідіоти у владі залишилися.
Лучанин Показати IP 18 Січня 2019 21:19
Те що ці дії пов'язані з складними погодніми умовами - чиста брехня! Там вже розвернулася не одна машина і відповідно дорога там вкатана як би вона не була розчищена. Тому кажу ще раз, щоб нас не намахували знову, треба ввести електронну оплату, а гроші перевізнику віддавати лише за умов додержання маршруту згідно обладнання контролю. Тобто якщо він провіз 50 чоловік, але не доїхав до кінцевої зупинки, то гроші ідуть не перевізнику, а бюджету міста. От тоді працювати будуть як потрібно! Прошу владу врешті решт прислухатися до цього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus