USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинської поліції з’явилися нові пріоритетні завдання

4 Грудня 2015 12:50
Головний поліцейський Волині Петро Шпига звернувся до краян із тим, щоб запевнити їх, наскільки дієвою буде робота нових поліцейських на Волині. Крім того, він зауважив, що оцінка якості роботи територіальних підрозділів поліції формуватиметься з урахуванням нових критеріїв, відповідно до концепції «100 днів якості Національної поліції». А пріоритетними завданнями роботи правоохоронного відомства стали охорона прав і свобод людини та захист інтересів суспільства держави.
Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.
Звернення подано нижче без змін:

«Відповідно до Закону України «Про національну поліцію», із 7 листопада 2015 року поліція в Україні розпочала свою роботу. З цього часу розпочався активний процес переформатування старої правоохоронної системи у якісно новий орган, незалежний від політичних впливів, у якому кожен поліцейський покликаний професійно і чесно служити українському народу.

Відтепер, окрім протидії злочинності та надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку, пріоритетними завданнями стали охорона прав і свобод людини та захист інтересів суспільства держави.

Запевняю вас, реформа силового відомства полягає не у зміні назви органу, а це дійсно якісна переміна усієї правоохоронної системи, завданнями якої стали співпраця, комунікація та надання сервісних послуг. Свою діяльність нова поліція здійснює винятково на засадах відкритості й прозорості та взаємодії з населенням на умовах повного партнерства задля задоволення їхніх потреб. Рівень довіри населення до поліції – основний критерій оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції.

В умовах повного реформування нової правоохоронної структури Національна поліція проводить глобальну переатестацію своїх працівників. Відповідно до концепції «100 днів якості Національної поліції», оцінка якості роботи територіальних підрозділів поліції формуватиметься з урахуванням наступних критеріїв:

- результати зовнішнього соціологічного опитування населення;

- результати оцінки ефективності роботи поліції бізнес-середовищем;

- результати внутрішнього опитування працівників Національної поліції;

- оцінка результатів виконання пріоритетних завдань.

Наголошую, оцінювання діяльності органів та підрозділів Нацполіції буде здійснюватися шляхом незалежного соціологічного опитування.

Щоб процес системних перетворень нового органу на Волині відбувся максимально якісно та прозоро, у цьому нам необхідно заручитися підтримкою громадськості. І ключовим у цьому – об’єктивний народний контроль за дотриманням законності у діяльності співробітників поліції.

Тому, у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області цілодобово працює «телефон довіри» 74-21-20, за яким громадяни можуть повідомити про будь-які факти, порушення поліцейськими законодавства та посадових інструкцій. Я гарантую справедливий розгляд усіх заяв та повідомлень, а у випадку підтверджень зловживань – негайне та безкомпромісне реагування.

Мешканці Волині повинні відчути системні зміни уже сьогодні. Нова поліція Волині працює за новими стандартами та вимогами, аби повернути довіру людей до правоохоронних органів», - йдеться у звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ого Показати IP 4 Грудня 2015 13:18
і що - спекулянтів -валютчиків з центру нова поліція прибере? ну тоді повірю!
Кріс Показати IP 4 Грудня 2015 14:25
А шо? Циганів з автостанції вже розігнали.. скоро і бабусь з ринку потирять... наша поліція вирішує глобальні проблеми суспільства.. низькій їм уклін
волинянам Показати IP 4 Грудня 2015 14:36
скільки часу цей обмежений на волині буде??????
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 14:41
Хай спочатку шпига зарплату заплатить, а то у листопаді заплатили зарплату в 400 грн., і хочуть щоб працівник поліції разом з дітьми та дружиною прожили на них місяць ...і хабар не брав......Цікаво, в нас керівництво МВС дійсно д*рне....чи тільки прикидається?
Кріс до Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 15:16
А Ви самі як думаєте?
Петя Показати IP 4 Грудня 2015 15:10
бла-бла-бла....
не пацик Показати IP 4 Грудня 2015 15:22
прикидаеться що дурне -так буде правильно.
police Показати IP 4 Грудня 2015 16:08
Шпига - " із 7 листопада 2015 року поліція в Україні розпочала свою роботу. З цього часу розпочався активний процес переформатування старої правоохоронної системи....." Нічого ніхто не змінив, на даний час на одного працюючого в районі - три контролюючих в області, продовжилась аналогічна нікому не потрібна бюрократія, безкінечні нікому не потрібні перевірки та виявлення "суттєвих недоліків".
волиняка Показати IP 4 Грудня 2015 19:30
Шпига! Ми почули тебе,але не повірили! Але всерівно в недалекому майбутньому готуйся дати відповідь волинянам за своє вищесказане.Всі твої обіцянки зафіксовані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus