USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинських футболістів - найнижча зарплата

15 Грудня 2014 21:01
Футболісти Луцького клубу «Волинь» отримують найменшу зарплату, у порівнянні з іншими футболістами України. Окрім того, зароблені гроші ногами, ще й не виплачують вчасно.

Про це йшлося під час «прямої лінії» з головним тренером луцької «Волині» Віталієм Кварцяним в редакції газети «Волинь Нова» сьогодні, 15-го грудня.

Павло з Луцька поцікавився у головного тренера волинської команди, яка зараз заробітня плата у футболістів й чи не варто її зменшити, мовляв складний час в країні.

«Я розумію, що це питає людина, яка не зовсім любить футбол, але я відповім, що не кожному дано грати у футбол. Конкретну цифру зарплати не скажу, бо це службова таємниця згідно з контрактом. Втім, зараз усі футболісти «Волині», окрім двох гравців, мають найменшу зарплату серед усіх інших футболістів прем’єр-ліги України, ми не жируємо, і не шикуємо. Також я вам скажу, що половина спортсменів заробляє стало, а інші уже чотири місяці її не отримують. Я зауважу, що ми не ігноруємо життя країни, ми допомагаємо бійцям АТО», - зазначив Віталій Кварцяний.
Також він пояснив, що волинська команда презентує область на всю Україну й з-за кордон та виконує соціальну функцію.

«Звісно, можна і без футболу бути, але за нашими матчами слідкують з усього світу. Наша область представляє наш край в Україні, також дзвонять з Китаю, Австралії, Італії й дивляться наш футбол. Відносьтеся до наших футболістів з повагою, бо вони роблять велику роботу. В наш клуб входять 400 дітей, а це соціальне питання. З ними працюють 25 тренерів, яких треба утримувати, бо в них є сім’ї. Окрім того, є 25 футболістів юних і 25 дублюючого складу, а ще 70 футболістів на контрактній основі. І цим всім займаються наші футбольні спеціалісти. От, подивіться навколо: Рівне, Івано-Франківськ, Вінниця, Житомир, Чернівці й інші не мають таких команд, а ми маємо «Волинь». Ви повинні гордитися», - наголосив тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 15 Грудня 2014 21:17
нехай радіють, що їх ще годують...
Вовчик Показати IP 15 Грудня 2014 22:11
Пан Віталій Кварцяний хай би краще своїх футболістів кормив і давав їм шанс. А не легіонерів. Тоді можливо й нашою командою люди більше б цікавилися. Ато який мені інтерес, що футболіст отримує 5 тис. дол., в порівнянні моїх 200 доларів на місяць. Прикольно якось, я за своб зп собі навіть полікуватися не можу дозволити, за те, щоб сім'ю завести, навіть мови нема.
Анонім до Вовчик Показати IP 15 Грудня 2014 23:10
Може саме ти потрiбний "ВолинI"? За 200 доларiв м'ячи накачувати будеш...
Анонім до Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 07:04
До чого твій сарказм?! Людина висловлюе вою думку, причому подібну мають дуже багато волинян!
а до Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 07:57
за 200 - і я буду накачувати!!!
У-ух! Показати IP 16 Грудня 2014 09:29
Як грають так і отримують...і цього багато.
центр зайнятості Показати IP 16 Грудня 2014 09:41
Зарплата луцьких футболістів 20-25 тисяч гривень в місяць.
Дан Показати IP 16 Грудня 2014 09:53
Кварцяний для Волині достойний тренер,немало поклав сил і здоров*я для розвитку нашого футболу.Однак,цілком згоден з Вовчиком:команда такого масштабу(регіональна,провінційна-в доброму смислі цього слова) повинна розвивати таки місцевий футбол,залучаючи волинських чи з сусідніх областей молодих спортсменів.Платити немалі бабки сумнівного класу футболістам з Африки чи східноєвропейським-ну якого результату досягнеш? Так,теліпання між вильотом та збереженням прописки в лізі.що,власне,і має місце по факту..."Той ли дорогой идем,товарищи"? Якщо так само будуть чинити і в інших сферах діяльності (а чим відрізняються лікарі, будівель -ники, менеджери)- то треба запросити всіх з-за кордону на пристойні зарплати,та будувати хмарочоси та вражаючі уяву мости, лікуватися за шалені бабки в клініках, користуватися послугами юристів з захмарними зарплатами-Европа,клас!!!А народ сидить біля телевізора і балдіє! Ось тільки де тоді оті "бабки" взяти? Утопія..Без розвитку свого в усіх сверах-"гаплик".Між іншим,в часі минулі(яких уже не вернеш,але і чогось хорошого з них цуратись не варто!) футбол в усій Україні тримався на наших хлопцях,і непоганий футбол був,"таки да"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus