USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У волинських лісах – генеральне прибирання

10 Березня 2017 18:53
Навесні цього року першими вийшли очистити узбіччя та лісові масиви від сміття у державних підприємствах «Волинський лісовий селекційно-насінневий центр» та «Турійське лісове господарство».

У лісах села Гаразджа Луцького району 25 учнів Піддубцівської та Гараджанської школи під пильним контролем та з допомогою дорослих прибрали територію протяжністю 4,5 км.

Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

У Турійському районі до традиційної акції «Чистий ліс» організатори, а серед них - працівники підприємства Василь Омелянчук, Олександр Студенчук, Іванна Янкович, долучили й учнів Дольської загальноосвітньої школи

І-ІІ ст. Разом вони не лише розчистили ділянки в урочищі Острово площею 1,5 га, а й подбали про житло для птахів – розвісили 10 шпаківень.

Акція «Чистий ліс» до кінця березня відбудеться у кожному районі. І має дві простих мети. Перша, звісно, очистити ліс від бруду, що так «яскраво прикрашає» незасніжені лісові масиви. Друга – навчити всіх жити так, щоб традиція з прибирання побутових відходів стала зайвою. Через відсутність у лісі сміття.

Поки ж волинські лісівники, залучаючи до роботи всіх охочих, так масштабно прибиратимуть ліс двічі на рік – навесні та восени.

Як запевняють в управлінні, стати учасником акції «Чистий ліс» просто. Ви можете звернутися безпосередньо у державне лісогосподарське підприємство, що у вашому районі, або ж до Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Березня 2017 18:59
дорослі нас"али, діти прибирають. СОВДЕПІЯ !!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus