USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських школах не вистачає підручників

8 Вересня 2017 14:06
У багатьох волинських школах не вистачає підручників, тож два-три учні змушені навчатися за одним посібником.

Питання забезпечення дітей у Волинській області підручниками підняв під час засідання Волинської обласної ради 7 вересня депутат Сергій Духницький.

На його переконання, управління освіти Волинської області повинне подбати про забезпечення дітей підручниками, адже не можуть за одним посібником із англійської мови, математики чи історії України навчатися кілька дітей.

«Обурює те, що підручники з історії, яких не вистачає, ще й застарілі – 2013 року випуску», – акцентував Сергій Духницький.

Він переконаний, що управління освіти повинне сприяти тому, аби школи забезпечували новими, актуальними підручниками, які б висвітлювати події Революції Гідності й теперішньої війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батько Показати IP 8 Вересня 2017 14:47
А те управління освіти хоч щось робить? Нафіг розігнати. Їм важко порахувати кількість учнів і кількість наявних підручників? І починати цим займатись не 1 вересня. Колись учні йшли на літні канікули і несли додому підручники на наступний рік. А зараз тільки одне - батьки купіть, здайте гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus