USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У волинських вірян – новий святий

12 Квітня 2014 16:23
Волинського князя Володимира Васильковича зарахували до лику святих краю, повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Таке рішення Помісного Собору «Про канонізацію благовірного князя Володимира Васильковича (бл. 1248 р. – 1288 р.)», у якому, зокрема, йдеться про приєднання цього угодника до лику місцевошанованих святих Волинського краю.

До слова, цими днями в історичному музеї Володимира-Волинського відбулася наукова конференція «Володимир Василькович – князь, святий землі Волинської, філософ». Організатори – місцеве духовенство і міська рада.

Присутні виступали з різноманітними доповідями, а післяоголошення, що у волинських вірян з’явився новий святий, присутні приклалися до ікони новопрославленого й отримали в дарунок образки святого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
коко Показати IP 12 Квітня 2014 23:57
Але й будки у попів, це піст ще триває. Може пухнуть вже?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus