USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У ВООЗ назвали приблизні терміни масової вакцинації проти COVID-19

20 Липня 2020 13:26
За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, масова вакцинація проти коронавірусу може початися в середині 2021 року.

Про це заявила заступник глави ВООЗ, повідомляє DW.

За її словами, «наразі момент більше 20 вакцин-кандидатів проходять клінічні випробування», і є надія, що деякі з них спрацюють.

Результати можуть бути отримані вже до початку наступного року.

Крім того, за її словами, той факт, що антитіла до вірусу можуть зникати через деякий час, не є доказом повної відсутності набутого імунітету.

15 липня повідомлялося, що в США вакцина проти COVID-19, розроблена компанією Moderna, успішно пройшла початкову стадію медичних випробувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 20 Липня 2020 14:27
Вакцинація повинна починатись із США та країн Європи. Якщо буде успішною, тоді можна пробувати на інших країнах, але не навпаки...
Анонім до Лучанин Показати IP 20 Липня 2020 15:48
Де розроблять, там в першу чергу і перевіряти, а не під ваші конспірологічні фантазії. Тим не менш, штатам дійсно треба би в першу чергу, враховуючи їхню ситуацію)
Лучанин до Анонім Показати IP 20 Липня 2020 16:19
Так то так, але чому по нашій країні блукають різного виду вакцини: є якісні, є менш якісні. До чого тут конспірлогія? І, взагалі, вакцини такими швидкими темпаними не впроваджуються. Якщо хочете бути піддослідним кроликом, то виробники різного роду лікарських засобів завжди підуть вам на зустріч і з гордістю напишуть на упаковці "На тварихнах не випробовувалось".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus