USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У ВР пропонують штрафувати мобільних операторів за спам

31 Серпня 2017 21:53
У Верховній Раді зареєстрували законопроект про захист користувачів від телефонному спаму.

Пропонується внести в Закон України «Про телекомунікації» поняття «спам» і встановити для операторів зв'язку штрафні санкції за несанкціоноване поширення електронних, текстових та/або мультимедійних повідомлень, а також подальше використання контактних даних абонента.

Депутати пропонують наділити абонентів правом вимагати від операторів «забезпечити нерозповсюдження та блокування спаму».

Під «спамом» депутати розуміють будь-які повідомлення, в тому числі текстові, графічні, голосові, які приходять абоненту без їх попередньої згоди.

Для операторів-порушників пропонується ввести штрафні санкції від 30 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів (до 680 гривень).

За аналогічні дії, вчинені повторно протягом року штраф складе вже 50 — 100 неоподатковуваних мінімумів доходів (850 — 1700 гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 31 Серпня 2017 22:31
Та невже,хоть щось корисне зроблять,хоча ця опція має виконуватись оператором як турбота про своїх клієнтів і без рішення депутатів,але ж в нас в першу чергу гроші,а турбота...про що це я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus