USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ВР внесли проект постанови про відставку уряду Гройсмана

13 Квітня 2017 11:17
В парламенті зареєстрували проект постанови щодо визнання діяльності Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана незадовільною та щодо відправлення цього уряду у відставку. Про це журналістам в парламенті заявила народний депутат, лідер політсили, яка зареєструвала цей законопроект, Юлія Тимошенко, передає УНН.

«Ми, як фракція, внесли проект постанови про визнання діяльності Гройсмана незадовільною і вимагаємо звільнення Гройсмана із займаної посади разом з його абсолютно некомпетентними урядом», - сказала Ю.Тимошенко.

При цьому в переліку зареєстрованих проектів на офіційному сайті Верховної Ради України наразі відсутній документ щодо відставки уряду В.Гройсмана за 12 і 13 квітня.

Нагадаємо, 10 лютого з офіційного сайту Верховної Ради України зник проект постанови про відставку Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

За повідомленням прес-служби партії «Батьківщина», їхня фракція у парламенті внесла постанову про відставку голови уряду Володимира Гройсмана. Станом на 15 годину того дня на офіційному сайті Верховної Ради така постанова була зареєстрована під номером 6076.

Однак станом на 18:00 на сайті парламенту її вже не було. Натомість під таким номером зареєстровано інший документ — проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання інвестиційної діяльності шляхом передбачення можливості відстрочки орендної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
... Показати IP 13 Квітня 2017 11:29
В шию гнати покидьків!
Ілля Показати IP 13 Квітня 2017 12:01
хороше рішення, я за
123 Показати IP 13 Квітня 2017 12:31
Все, що від Юлі є від лукавого. Був би хто з порядних, то варто було би і підтримати. А це просто до влади лізе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus