USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центральному парку Луцька розмістять тимчасові споруди

1 Серпня 2018 11:13
Групу стаціонарних тимчасових споруд з літнім майданчиком зможе розмістити у центральному парку культури та відпочинку міста одна з підприємців.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 1 серпня.

Члени виконкому підтримали проект рішення про розміщення підприємцем Орисею Шереметою групи стаціонарних тимчасових споруд з літнім торговельним майданчиком на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Раніше проект рішення не здобував підтримки депутатів під час сесії міськради.

«Розглянувши повторне звернення підприємця Шеремети Орисі Юріївни щодо розміщення групи стаціонарних тимчасових споруд з літнім торговельним майданчиком та враховуючи звернення підприємця Казибріда Романа Івановича, з метою впорядкування розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька, відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 02.08.2012 № 528-1 «Про Правила розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька», протоколу засідання робочої групи з погодження місця розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька від 03.05.2018 № 8, враховуючи позитивний висновок про відповідність намірів щодо місця розташування тимчасової споруди від 27.04.2018 № П36815-097 та враховуючи те, що розміщення об'єкта відповідає затвердженій комплексній схемі розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, пропонуємо розглянути на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради питання щодо розгляду вищезазначеного проекту рішення виконавчого комітету», - йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван Показати IP 1 Серпня 2018 11:19
Якшо не мона, але тра - то мона ! Кіко то вартувало ? Що не можна купити за великі гроші - то можна купити за дуже великі гроші !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus