USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Підприємиці не дозволили розмістити тимчасові споруди в луцькому парку

26 Липня 2018 08:14
Підприємиці не дозволили розмістити низку стаціонарних тимчасових споруд з літнім торговельним майданчиком у центральному парку Луцька.

Таке рішення депутати Луцької міської ради прийняли 25 липня під час сесії.

Як зауважив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, це питання розглядалося на виконкомі, але відбулося порушення процедури голосування, тому його винесли на розгляд сесії.

Так, відповідно до проекту рішення, планувалося погодження підприємиці Орисі Шереметі розміщення групи стаціонарних тимчасових споруд з літнім торговельним майданчиком для провадження підприємницької діяльності із забороною продажу алкогольних напоїв на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (біля центральної алеї).

Термін дозволу мав становити 3 роки з періодом постійного розміщення та сезонного функціонуванням з 15 квітня по 15 жовтня, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Вітм, депутати не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus