USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Японії стався потужний землетрус, тисячі людей евакуюють, є постраждалі

20 Березня 2021 20:10
Землетрус стався у префектурі Міягі. Сила підземного поштовху склала 7,2 бала. Влада евакуйовує тисячі людей.

Про це повідомляє The Japan Times, інформує Слово і Діло.

Землетрус стався біля берегів північного сходу Японії. Повідомляють, що у префектурі Міягі, землетрус мав силу від 5 до 7 балів за японською шкалою сейсмічної інтенсивності. Зазначають, що екстрені служби повідомляли про загрозу цунамі, однак через деякий це попередження скасували.

У зв’язку з цим влада видала наказ про евакуацію 6911 жителів. Підземний поштовх відчувався також в Токіо, однак там землетрус мав силу до 3 балів.

«Центральний уряд створив центр кризового управління в канцелярії прем'єр-міністра і працює з відповідними міністерствами, відомствами та місцевими органами влади над збором інформації про будь-який збиток, заподіяний землетрусом», - зазначають у японському виданні.

Нагадаємо, у неділю, 14 лютого, біля берегів японської префектури Фукусіма стався повторний землетрус магнітудою 5,2 балів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus