USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У заблокованому Маріуполі загинув чемпіон України з водного поло

29 Березня 2022 12:54
У заблокованому російськими загарбниками Маріуполі загинув неодноразовий чемпіон України з водного поло, екскапітан національної збірної України Євген Обединський.

Про це повідомила у Телеграмі Маріупольська міська рада з посиланням на батька спортсмена, заслуженого тренера України з водного поло Олександра Обединського.

«У Маріуполі загинув майстер спорту з водного поло Євген Обединський... Трагедія сталася 17 березня. Євген був неодноразовим чемпіоном України у складі команди «Іллічівець» та капітаном національної збірної з водного поло. До війни спортсмен боровся з недугою – пухлиною головного мозку. Без батька залишилися троє дітей», – йдеться у повідомленні міськради.

Зазначено, що в його сім’ї про трагедію дізналися лише зараз.

Батько написав про загиблого сина, що Євген був «великим життєлюбом, ніколи не здавався, не скаржився на життя, як би йому не було важко, у нього завжди була одна відповідь: не хвилюйся тато, я впораюся».

«У нас були дуже теплі та довірчі стосунки і ми з любов’ю ставилися одне до одного. Страшна біль і непоправна втрата. Світла пам’ять, царство небесне моєму синові Жені», – написав батько.

Російська агресія спричинила в Маріуполі величезну гуманітарну катастрофу. Загарбники бомбардують беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Читати ще: Знищенням Маріуполя керує «улюбленець путіна», який командував воєнною операцією в Сирії

За словами Маріупольського міського голови Вадима Бойченка, станом на 27 березня у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення становить близько 5 тисяч людей, із них близько 210 дітей. У заблокованому російськими загарбниками Маріуполі зараз перебувають близько 160 тис. мирних людей, вони благають про їхній порятунок.

Місто Маріуполь російські війська перетворили на величезну руїну, жителі з голоду непритомніють на вулицях, ворожі авіабомби їх живцем ховають у бомбосховищах.

Як повідомляли, у бою за Маріуполь загинув чемпіон світу з кікбоксингу Максим Кагал. Раніше у Маріуполі внаслідок бомбардувань російськими окупантами загинула юна українська гімнастка Катерина Дяченко. Дівчинка 2011 року народження перебувала у будинку, в який влучив ворожий снаряд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus