USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У застосунку «Повітряна тривога» зʼявилися сповіщення про різні типи загроз

6 Лютого 2024 22:39
У оновленій версії застосунку «Повітряна тривога» зʼявилися сповіщення про різні види загроз, стихійні лиха та інструкції щодо подальших дій в таких ситуаціях. Нова версія додатку вже доступна для користувачів iOS та Android.

Про це йдеться в блозі розробника застосунку Ajax Systems, пише Бабель.

Для кожного типу тривоги створили унікальні сповіщення. Окрім звукових сигналів, застосунок також надсилає текстові повідомлення з рекомендаціями дій – це допоможе вчасно сповістити населення про критичні ситуації, наприклад, про прорив дамби та необхідність евакуації.

Читати ще: В застосунку «єТивога» з’явилося нове звукове сповіщення

Інформація про всі види небезпеки надходить від чергових центрів оповіщення цивільного захисту та ДСНС. Також у застосунку покращили режим енергозбереження, виправили помилки зі звуками оголошення тривоги та оновлення статусу в закріпленому сповіщенні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus