USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Україні оновили застосунок «Повітряна тривога»: яка функція з’явилась

29 Лютого 2024 13:06
Оновлений застосунок «Повітряна тривога» дозволить українцям отримувати додаткову інформацію про ракетну загрозу в їхньому регіоні.

Про це розповів речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону 29 лютого, передає ТСН.

«Я не можу не сповістити людей про те, що з’явилася оновлена версія додатка «Повітряна тривога». Власне фахівцям Повітряних сил спільно з розробниками додатка вдалося розробити безпечний алгоритм, який дозволить отримати інформацію щодо регіону де ви знаходитеся», – розповів він.

Так, за словами Ігната, відтепер якщо ввести в застосунок свій регіон, там з’явиться додаткова інформація щодо «підвищеної тривоги».

Читати ще: У застосунку «Повітряна тривога» зʼявилися сповіщення про різні типи загроз

«Це коли вже входить в повітряний простір певний [ворожий] об’єкт і там буде звучати додаткова інформація», – пояснив він.

Як скористатися оновленням додатка

Аби отримати додаткові функції, потрібно оновити застосунок до останньої версії, а далі вже налаштувати його, як зручно. Але, спікер Повітряних сил наголосив, що «не варто на додаток розраховувати як на панацею».

«Треба теж дивитися на інші джерела інформації як-от наш Telegram-канал чи WhatsApp, де ми ведемо, треба теж дивитися на ці сповіщення», – зауважив він.

Читати ще: В застосунку «єТивога» з’явилося нове звукове сповіщення

Нагадаємо, мобільний застосунок «Повітряна тривога» розробило Міністерство цифрової трансформації. Він призначений для повідомлення про тривоги та воєнну ситуацію в населених пунктах України. Застосунок не вимагає реєстрації, не збирає жодних персональних даних про користувача або інформації про геолокацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus